“МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво зізнався, що йому найбільше подобається в Україні: “Без неї погано”

Видатний кулінар та "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво зізнався, що йому найбільше подобається в Україні і чому шеф-кухар не хоче покидати Україну.

Головний суддя проєкту “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво з особливою любов’ю говорить про Україну. Чоловік вирішив не покидати країну навіть після повномасштабного вторгнення, бо вважає Україну своєю рідною домівкою. Днями, кулінар відвідував свою маму в Колумбії, за якою дуже сумував та не міг побачитися.

Матуся Ектора дуже переймається за свого сина і вважає його трішки божевільним через те, що він продовжує жити в Україні та робить все можливе для того, аби якось допомогти нашим захисникам наблизитися до перемоги. Під час повернення в Україну чоловік ще раз переосмислив свою любов до України та розповів, чому він на стільки сильно прив’язався до неї.

Ектор Хіменес-Браво розповів про свою любов до України
Ектор Хіменес-Браво розповів про свою любов до України

“МастерШеф” опублікував фото з міста Ірпінь з песиком на руках і в описі під фото розповів про почуття до Батьківщини. За словами Ектора, він завжди буде повертатись в Україну через те, що це не лише рідна земля і не лише місце сили. Кожного разу, коли чоловік перетинає кордон, він відчуває, на скільки сильно змінюється повітря, яке хочеться поглинати без кінця. Хочеться насолоджуватися всім, що тебе оточує і на все починаєш дивитися, як зачарований.

“Це я один такий? В мене тепер є футболка, що я українець. Так їй тішуся, це не просто звичайний одяг. Що сказати, я вдома”, – радісно повідомив кулінар.

Прихильники в коментарях вирішили підтримати Ектора приємними словами:

  • “Мабуть ви, Ектор, в минулому житті були українцем, тому і тягне вас додому”,
  • “Ектор, ви просто диво. Деякі українці повтікали за кордон, а ви повертаєтеся в рідну Україну, хоча могли спокійно залишитись в іншій країні”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини