“Це зробило мене супер-зіркою”: співачка Оля Полякова розповіла, яке доленосне рішення змінило її життя

Оля Полякова зізналася, яке доленосне рішення кардинально змінило її життя. Виявляється, зірка могла б отримати популярність на рік раніше, але відмовилась.

Оля Полякова у новому випуску “Дорослих дівчаток” розповіла, яке доленосне рішення змінило її кар’єру та зробило знаменитою на всю Україну. Виявляється, про Полякову могли б дізнатися у великому масштабі на рік раніше, але зірка відмовилась від пропозиції, яка кардинально змінила життя.

Все почалося з того, що після народження другої дитини Оля Полякова важила на 22 кілограми більше, ніж зараз і вона знаходилося в постійному пошуку себе. Зірка поїхала на відпочинок і їй на пошту прийшло повідомлення від Віталія Тарана. Чоловік надіслав їй пісню “Шльопки” з пропозицією, щоб Полякова заспівала цей хіт. Оля відмовилась і запропонувала надіслати пісню комусь іншому.

“І я кажу, що це ти мені написав і відправив? Мені, співачці з внутрішнім стержнем. Відправте Сердючці. А він каже, що Андрій співає тільки свої пісні і запропонував подумати. Ми поржали з моєю подружкою і я відмовилась”, – каже співачка.

Оля Полякова розповіла, яке рішення змінило її життя
Оля Полякова розповіла, яке рішення змінило її життя

Пізніше, коли зірка привела себе в форму, схудла і почала працювати з Михайлом Ясинським, він почав шукати їй сингл, який принесе їй популярність і знайшов цю пісню. Полякова посміялася і сказала, що не хоче співати такі нісенітниці.

“Я кажу, ха-ха, я від неї відмовилася рік тому, а він каже мені каже, що це класна пісня і ми будемо її робити. Я хотіла бути як молоді співачки наші, з дурними мордочками, я теж дуже хотіла бути модною. А він сказав: “Ти скажеш так і будеш суперзіркою”. Ця пісня зробила мене суперзіркою і це було доленосне “так”, яке змінило моє життя”, – розповіла Оля Полякова.

Оля Полякова зізналася, як стала супер-зіркою
Оля Полякова зізналася, як стала супер-зіркою

Після цього випадку, Оля почала більше прислухатися до свого продюсера, а з часом сама почала розбиратися в музиці і більш відповідально підходила до вибору пісні. Тепер пісня “Шльопки” – це візитна картка Ольги Полякової, яку зірка вже переклала українською мовою і продовжує виступати на своїх концертах з новою версією відомої пісні.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини