Маша Єфросиніна розповіла, як телефонний дзвінок змотивував її займатися благодійністю: “Тільки не лякайтеся”

Маша Єфросиніна вже майже 10 років активно займається благодійністю, але зірка ніколи не розповідала, що саме змотивувало її цим займатися.

Маша Єфросиніна стала засновницею іменного благодійного фонду, який надає психологічну допомогу жінкам, які постраждали не лише під час повномасштабного вторгнення, але й від будь-якого іншого зовнішнього чи внутрішнього впливу. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, що змусило зірку майже 10 років тому почати займатися благодійністю.

В 2014 році Маша Єфросиніна була вагітна другою дитиною і її запросили на 1+1. В анонсі про неї розповіли, що вона зірка, яка не носить одну й ту саму сукню два рази. Чому про зірку сказали саме так – вона досі не розуміє.

“Я була на 7 місяці, але така з животиком. Мене запросили на Сніданок, тоді було цікаво поговорити про те, як ви себе почуваєте і так далі. І про мене сказали: “Маша Єфросиніна, світська левиця, ніколи не вдягає сукню по декілька разів”, але то було за зіркових часів. Я тоді була трохи на зірковому, спіймала зірку”, – розповідає телеведуча.

Маша Єфросиніна зізналася, що змотивувало її займатися благодійністю
Маша Єфросиніна зізналася, що змотивувало її займатися благодійністю

Після випуску вона у гарному настрої їхала в авто і побачила, що її позначили в одному з дописів. Дівчина написала, що поки Маша міняє кожного дня сукні, то вона перевозить дітей з Донбасу, бо вже тоді почалася війна.

“Це був перший момент в моєму житті, коли щось змінилося в повітрі. Тоді було щось нове, коли тебе хейтять в соціальних мережах”, – каже Маша.

Єфросиніна зайшла на її сторінку у соціальних мережах і знайшла її контакти, вирішила їй зателефонувати та пояснити, що все не так, як насправді було показано на телевізорі, що є багато інших справ, якими я займаюся і так далі.

“Я телефоную. Ало, доброго дня, тільки зараз не лякайтесь, це Маша Єфросиніна вам телефонує. А вона мені каже: “А чого мені лякатися, ви що, з податкової?” і після цього всі мої слова зникають і я запропонувала свою допомогу”, – додає телеведуча.

Маша послухала рекомендації стосовно допомоги і за декілька місяців стала членом благодійного фонду, після цього почала організовувати всі 7 років благодійні заходи, а потім Маша створила власний благодійний фонд. Саме ця розмова підвела Машу до благодійності.

Маша Єфросиніна розповіла про початок благодійності
Маша Єфросиніна розповіла про початок благодійності

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини