Маша Єфросиніна розповіла, як вперше в житті сіла на шпагат в одному шоу: “Цей момент вирізали”

Відома телеведуча Маша Єфросиніна зізналася, як під час зйомок одного з найпопулярніших проєктів вирішила похизуватися своїми вміннями, яких немає і сіла на шпагат.

В 2014 році безмежно популярним став проєкт “Педан Притула шоу”, ведучими якого були, відповідно, Олександр Педан та Сергій Притула. Чоловіки запрошували до себе різних цікавих гостей, влаштовували їм кумедні випробування та розмовляли на актуальні теми. Однією із запрошених гостей одного разу стала Маша Єфросиніна.

Маша Єфросиніна розповіла про одну курйозну ситуацію, яка з нею трапилася під час зйомок. Тоді дівчина хотіла здаватися спортивною та крутою і мала намір показати себе у всій красі. Коли хлопці попросили продемонструвати якісь свої спортивні навички, зірка вирішила здивувати їх своїм неймовірним шпагатом.

“Мене запросили і там було якесь випробування. Я дуже хотіла показатися спортивною і в мене питають, чи можу я показати щось зі своїх спортивних досягнень. І я не придумала нічого краще, ніж сісти на шпагат. Я не сідаю на шпагат, але в той день на майданчику я на нього сіла!”, – каже Маша Єфросиніна.

Маша Єфросиніна розповіла кумедний випадок з життя
Маша Єфросиніна розповіла кумедний випадок з життя

Однак, після такого викрутасу зірка не могла навіть нормально встати. Минуло вже багато років з тих часів, дівчина займається розтяжкою, активно достовує до свого життя спорт, але на шпагат сідати досі не вміє, бо в той вечір порвала собі всі зв’язки. Маша каже, що вона відчувала, як в неї рветься шкіра, але хотіла довести всім, що вона може.

Коли ж програма вийшла в ефір, телеведуча була здивована і водночас розчарована випуском шоу за своєї участі. Виявилося, що редактори проєкту вирішили не показувати в ефірі, як зірка всілася на шпагат.

“Але! Я прошу всіх це почути. Цей момент вирізали і ніхто не пояснює на телебаченні свої такі рішення”, – додає Маша Єфросиніна.

Зараз телеведуча згадує це з посмішкою на обличчі, але тоді їй було трішки не до сміху. Зірка так старалася показати себе з кращого боку, а цей момент просто вирізали і ніхто цього не побачив.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини