“Америка, за місяць побачимось”: співачка Надя Дорофєєва зібралася у США – Кацуріна лишає вдома

Українська співачка Надя Дорофєєва нещодавно закінчила благодійний тур Україною, а тепер планує полетіти в Америку, щоб потішити своїх прихильників за кордоном.

Українська співачка Надя Дорофєєва провеля ряд неймовірних концертів різними містами України. Співачка збирала повні зали, а прихильники в Мережі продовжують публікувати відео та фото з виступів та дякувати їй за неймовірну музику та пісні українською мовою, які звучали на концерті.

Під час одного з виступів сталося те, чого Надя так довго чекала. В Луцьку, коли настав час виконувати спільну пісню з Мішею Кацуріним, зірка звернула на нього увагу і попросила вийти разом на сцену. Чоловік зашарівся, почав посміхатися, але не зміг відмовити своїй коханій, коли разом з нею весь зал почав просити, щоб він все ж заспівав з Надею на одній сцені.

Надя Дорофєєва анонсувала тур Америкою
Надя Дорофєєва анонсувала тур Америкою

Спільний виступ закоханої пари був переповнений коханням та пристастю, що було видно навіть через телефон, але наступний гастрольний тур, схоже, буде без участі її коханого чоловіка. Надя Дорофєєва анонсувала свій тур різними містами Америки.

“Америка, рівно за місяць побачимось, я так чекаю”, – написала співачка в описі під анонсом концерту.

Відомо, що дівчина відвідає п’ять штатів та одне місто в Канаді: Лос-Анджелес, Сієтл, Нью-Йорк, Маямі, Чикаґо та Торонто. Прихильники в коментарях надзвичайно зраділи такій новині і почали жартувати, що Джолі їздить в Україну, значить, Наді вже давно пора відвідати Америку.

  • “Америка тебе чекатиме!”,
  • “Дуже круто, будемо знову чекати ще в Україні!”.
Надя Дорофєєва анонсувала тур Америкою
Надя Дорофєєва анонсувала тур Америкою

Однак, швидше за все, Міша Кацурін не зможе полетіли зі своєю коханою в тур Америкою через заоборону Мінкульту на виїзд чоловіків-артистів. Саме з цієї причини пару чекає розлука на два тижні, але таке невеличке перебування окремо один від одного, в більшості випадків, лише підігріває почуття і покращує стосунки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини