“Мені було соромно”: Володимир Остапчук розповів про коштовний подарунок від Філіпа Кіркорова

Відомий телеведучий Володимир Остапчук розповів, як Філіп Кіркоров подарував йому коштовний подарунок. Чоловік зізнався, що йому було дуже соромно.

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук, який будує стосунки з молодою дружиною Катериною Полтавською активно розповідає про своє особисте життя у соціальних мережах. Не забуває чоловік ділитися своїми подарунками від коханої дружини, або звичайними покупками для дому, але є одна річ, яка змусила Володимила відчувати сором. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, що саме стало цим “подарунком”.

Справа в тому, що чоловік до початку повномасштабного вторгнення приймав участь у проєкті “Танці зірками” в 2019 році. В ті часи Філіп Кіркоров активно виступав за перемогу саме Володимира Остапчука та відомої танцюристки Ілони Гвоздьової і написав до Володимира особисте повідомленя.

Володимир Остапчук розповів про коштовний подарунок від Кіркорова
Володимир Остапчук розповів про коштовний подарунок від Кіркорова

В одну з фрагментів проєкту “Хто ти?” Володимир Остапчук зізнався, що Філіп Кіркоров писав йому повідомлення про свої вподобання і бажав чоловікові якомога довше протриматися у проєкті і активно виражав свою захопленість Остапчуком.

Після того, як знаменитий артист написав Володимиру, він побіг скоріше розповідати своїй мамі про це, бо Кірков був її кумиром і вона від нього нереально шаленіла. Пізніше, Філіп надсилав мамі Остапчука голосові повідомлення про те, що в неї дуже чудовий син, на день народженя Володимира Філіп надіслав повідомлення про те, що зараз він знаходиться у Туреччині, виступає в одному готелі з Олею Поляковою і в нього є подарунок для Володимира.

“Я відкриваю, а там остання модель айфону. 12 айфон з найбільшою пам’яттю, який продавався на той момент. Я відчув себе дівчиною легкої поведінки. Мені було соросно. Той подарунок я поклав на поличку і навіть не відкривав”, – зізнається Остапчук.

Володимир Остапчук розповів про коштовний подарунок від Кіркорова
Володимир Остапчук розповів про коштовний подарунок від Кіркорова

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини