“Дуже довго була беззубою”: телеведуча Ольга Цибульска зробила відверте зізнання про свою посмішку

Відома українська співачка та телеведуча Ольга Цибульська заговорила про особисте і зробила зізнання, як та чому раніше вона була беззубою.

Знаменита українська співачка Ольга Цибульська з початком повномасштабного вторгнення почала активно знімати куменді ролики про своє особисте життя, або про події у світі. Зірка неодноразово висміювала українських та російських зірок, а прихильники в коментарях із задоволенням підтримують творчість співачки своїми позитивними коментарями.

Крім веселощів, Ольга Цибульська вирішила заговорити про особисте. Зірка з’явилася у гламурному образі з трендовою зачіскою, вишуканим макіяжем, яскравими нігтями та елегантним білим піджаком. Образ дівчина доповнила яскравим кольє на шиї та каблучками на пальцях.

“Тим, хто вірить, що я хороша – дуже дякую. А люди, які мене не знають, у мене до вас прохання – не засмучуйте інших”, – каже Ольга Цибульська.

Ольга Цибульська розповіла про свою беззубість
Ольга Цибульська розповіла про свою беззубість

В описі під відео співачка розповіла, як раніше вона була беззубою і обходила гострі кути, щоб нікого не зачепити та не образити зайвий раз. Під беззубістю зірка мала на увазі те, що в неї не вистачало сміливості говорити те, що вона думає для того, аби зберегти з людьми хороші стосунки, але з часом вона втомилася і почала себе приймати такою, якою вона є зараз.

Ольга Цибульська додала, що в юності вона боялася підійти до людей, які її не любили і робила це через силу, щоб вони побачили, що помиляються, але все було марно. Зірка зрозуміла що не потрібно намагатися комусь подобатись, а потрібно приймати себе такою, якою ти є. Пост, написаний телеведучою був зовсім не про зневіру, а про велику любов для себе.

Ольга Цибульська розповіла особливості свого характеру
Ольга Цибульська розповіла особливості свого характеру

“Цей текст не про зневіру, а про любов до себе. Я дуже щиро закохуюсь в людей і беру їх у свій човен без зобов’язань та очікувань”, – розповідає зірка.

Також Ольга Цибульська додає, що вона може здаватися маленькою та хорошою, але якщо доведеться, то вона може нагострити зуби до інших людей. Однак, це стосується лише чужих людей, а до своїх близьких дівчина не буде себе так вести.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини