“Був поганий настрій”: Даша Квіткова витратила дві тисячі доларів, щоб розвеселити себе після розлучення

Відома українська блогерка й бізнесвумен Даша Квіткова не шкодує на себе гроші. Знаменитість витратила кругленьку суму, аби покращити свій моральний стан

Даша Квіткова здобула особливу популярність після участі в реаліті-шоу “Холостяк”. Знаменитість на проєкті не лише завоювала прихильність шанувальників, але й знайшла своє кохання. Хоча сьогодні Даша Квіткова розлучилась з Добриніним, вони зберегли дружні стосунки заради спільного сина.

Хай там як, після розлучення знаменитість сильно не сумує. Хоча іноді настрій Даші Квіткової не такий радісний, як того б хотілося, вона знає, як це виправити. Так, наприклад, нещодавно знаменитість розповіла на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм, як бореться з сумом.

Даша Квіткова зізналась, що витратила кругленьку суму на подарунок для себе
Даша Квіткова зізналась, що витратила кругленьку суму на подарунок для себе

Нещодавно зірка опублікувала у своєму блозі Історію, в якій зазначила, що придбала собі розкішну каблучку від Cartie за декілька тисяч доларів. Таке вартісне придбання зірка зробила для того, щоб покращити собі настрій. Знаменитість неодноразово зізнавалась, що має змогу балувати себе дорогими подарунками, тому, схоже, й проблеми з поганим настроєм вирішує саме таким чином. В інтерв’ю для Маші Єфросиніної Даша Квіткова зазначила, що в місяць заробляє від 30 до 40 тисяч доларів.

На опублікованій Історії зірка показала нову прикрасу. Срібна каблучка цікавого плетіння тепер прикрашатиме руки Даші Квіткової.

Даша Квіткова показала подарунок для себе, який купила через поганий настрій
Даша Квіткова показала подарунок для себе, який купила через поганий настрій

Нагадаємо, що увага шанувальників до Даші Квіткової останнім часом особливо активізувалась. Річ у тім, що на початку цього року знаменитість оголосила про розлучення з чоловіком. З Нікітою Добриніним знаменитість познайомилась на реаліті-шоу “Холостяк”, сьогодні вони виховують спільного сина.

Причиною розлучення став той факт, що Квіткова й Добринін “втомились” одне від одного. За словами зірки, вони з чоловіком майже весь свій час проводили одне з одним, що посприяло моральному виснаженню одне від одного.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини