38-річна Тіна Кароль зізналась у почуттях до Дана Балана прямо зі сцени: “Найкращий чоловік у світі”

Відома українська співачка Тіна Кароль на нещодавньому концерті чесно зізналась, що відчуває до свого колеги Дана Балана, з яким їй приписували роман

Одна з найвідоміших попспівачок сучасної України Тіна Кароль навіть у такі важкі часи активно продовжує свою концертну діяльність. Нещодавно знаменитість виступила з концертом за кордоном. Гості слухали культові пісні української поп-діви у Молдові. Яскравий концерт став ще цікавішим після відвертого зізнання Тетяни Ліберман. Прямо зі сцени, на очах у натовпу зірка зізналась у теплих почуттях до свого колеги й друга Дана Балана.

Артистка назвала відомого молдовського виконавця чесним і благородним красенем, а в рейтингу найкращих чоловіків у її житті Дан Балан зайняв друге, після сина Кароль, місце. Відома українська співачка говорила слова щиро й сердечно, усміхаючись. Знаменитість добряче підігріла інтерес публіки до стосунків з Баланом.

Тіна Кароль прямо зі сцени в Молдові зізналась у почуттях до Дана Балана
Тіна Кароль прямо зі сцени в Молдові зізналась у почуттях до Дана Балана

Можна припустити, що такі теплі слова на адресу Дана Балана знаменитість вирішила виголосити, оскільки мама молдовського артиста Людмила Борисівна також завітала на концерт своєї потенційної “невістки”. Тіна Кароль зазначила, що зіркова мама виховала чудового сина, але компліменти артистка “сипала” не лише своєму колезі, а і його найріднішій людині.

“Ну і красень, найкращий чоловік у світі після сина… Мама Люда, мама Дана Балана сьогодні в залі. Людмило, ви красива, надихаєте”, – звернулась до мами свого колеги Тіна Кароль.

До слова, на цьому ж концерті відомій українській співачці подарували цікавий презент від фанатів. Тепер Тіна Кароль стала володаркою джинсової куртки, на якій нанесено малюнок зірки в обіймах її колеги – Дана Балана. Знаменитість вже встигла похвалитись подарунком на своїй сторінці в Інстаграмі. Зірка залишилась задоволеною таким сюрпризом.

Тіна Кароль показала, яку куртку їй подарували фанати на концерті
Тіна Кароль показала, яку куртку їй подарували фанати на концерті

Нагадаємо, що чутки про ймовірний роман Дана Балана й Тіни Кароль з’явились після їхньої співпраці на проєкті “Голос країни”. Тоді зірковий дует всі чутки про свій романтичний зв’язок відкинув, втім шанувальники залишились при своїй думці.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини