Тіна Кароль може бути ілюмінатом? Поп-діва показала на виступі рукою знак таємного об’єднання “Тріумф диявола”

Популярна співачка Тіна Кароль останнім часом стрімко розвиває свою кар'єру та їздить з виступами всім світом. Чому саме зараз такий підйом у творчості зірки і який символ вона тепер показує на своїх концертах?

Тіна Кароль. Героїня цього матеріалу — одна із найвпливовіших співачок України, про яку слава дійшла навіть до Японії. До 2022-го року зірка концентрувала свій творчий потенціал на Батьківщині. Тут вона випустила свою відому “Різдвяну історію”, тут співала гімн на даху над головною площею країни та неодноразово брала участь у різних телешоу.

Втім, зараз важко навіть полічити ті дні, скільки поп-діва проводить вдома, адже вона — у роз’їздах, виступає у різних країнах та навіть зібрала зал у Сан-Франциско.

Чому Тіна Кароль стрімко стає світовою співачкою і як це може бути пов’язано з таємними ложами та ілюмінатами?

Вже давно всі помітили, як змінилася артистка. Її образ став зухвалішим, а від колишньої Тіни з розкішним хвилястим волоссям, яка відкривала душу закоханої жінки лишилося мало чого: тепер це справжня акула своєї справи, яка вміє робити шоу.

Втім, на останніх виступах за кордоном можна помітити один знак, який Кароль постійно показує. У народі його прозвали “Тріумфом диявола”, а сам жест походить із давніх зображень Бафомета. Згідно з різними теоріями, так знамениті люди дають зрозуміти, що належать до таємних громад та урядів, адже цей символ є їхнім відображенням.

Тіна Кароль може бути ілюмінатом

Так само на сцені й на фото позували американські зірки, такі, як Леді Гага, Мадонна, Ріанна. Фанати цих селебрітіз вже зовсім не сумніваються, що їхні кумири належать до ілюмінатів та навіть мають зв’язки з наймістичнішою родиною американських супербагатіїв —  Ротшильдів, які, згідно теорії змов, контролюють чимало багатств світу і навіть можуть заохочувати певні уряди до війн чи їхнього розв’язання.

Леді Гагу та Мадонну підозрюють у приналежності до ілюмінатів

До речі, у 2022-му році успіхів досягла наша Тіна і на політичній арені. Тепер вона не лише митець, а й діячка, яка домовилася з японськими високопосадовцями про допомогу Україні генераторами.

Цікаво, що раніше Кароль позиціювала себе, як православну прихожанку. Вона вінчалася зі своїм коханим Євгеном Огіром, а наступ рф у 2022-му взагалі зустріла у монастирі. Нині же, після зміни образу та нових виступів вона навіть не привітала своїх прихильників з Вербною неділею на своєму Телеграм-каналі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини