Міша Романова будує стосунки з радником Володимира Зеленського: прихильники вивели на чисту воду

Українська співачка тривалий час приховує свого коханого, але прихильники Міши Романової змогли дізнатися, з ким будує стосунки екс-віагрянка.

Відома українська співачка Міша Романова вже не раз розповідала, що вона будує стосунки з новим чоловіком, ім’я якго називати вона не хоче. Всі фотографії, які дівчина публікувала з коханим були або розмазані, або його обличя було закрите рукою чи смайликами. Однак, це не завадило прихильникам визначити, хто став цим таємним обранцем.

Як виявилося, прихильники вже давно почали підозрювати, що Міша зустрічається з радником президента Олександром Роднянським. Відповідну інформацію підтвердили офіційні джерела для видання TabloID. До стосунків з Романовою, чоловік будував стосунки з російською акторкою Яніною Студіліною.

Стало відомо, з ким Міша Романова будує романтичні стосунки
Стало відомо, з ким Міша Романова будує романтичні стосунки

Під час стосунків з російською акторкою в них були певні непорозуміння, які почалися ще до повномасштабного вторгнення. Пара розлучилася і Яна Студіліна назвала війну “останніми подіями” та прийняла рішення продовжити жити в росії разом з 6-річною донькою від Роднянського.

Романова не втрачає можливості показати свого чоловіка в Мережі та зайвий раз заінтригувати прихильників персоною свого обранця. Співачка розповіла, що пара познайомилася в одній із соціальних мереж і саме Міша стала ініціатором знайомства з чоловіком. Зірка написала йому повідомлення, потім видалила його, але чоловік побачив те повідомлення і відповів на вже видалене смс. Так почалася невеличка історія їхнього кохання.

Стало відомо, з ким Міша Романова будує романтичні стосунки
Стало відомо, з ким Міша Романова будує романтичні стосунки

Прихильники швидко визначили, кому належить серце Романової через однаковий одяг чоловіка на знімках з Мішею та одяг самого Олександра. Також співачка показувала частинки його обличчя, тому тут все доволі прозоро та очевидно. Поки ні співачка, ні радник президента не дають офіційний коментар про їхні стосунки.

Популярне

Подібні новини