“Девід Бекхем помахав моїй дружині”: Влад Яма розповів, як проводить час із родиною після переїзду в США

Відомий український хореограф після переїзду до США не нудьгує. Нещодавно знаменитість розповів, як відвідав футбольний матч, на якому з його дружиною привітався культовий спортсмен

У перший же день повномасштабної війни відомий український хореограф і шоумен Влад Яма разом зі своєю родиною виїхав за межі країни. Знаменитість оселився у США. Деякий час шанувальники були впевнені, що зірка влаштує комфортний і безпечний побут для дружини з сином і повернеться додому, втім вже понад рік Влад Яма живе за кордоном. Знаменитість не розкриває причин такої раптової втечі, втім постійно натякає на серйозність ситуації.

Хай там як, через неоднозначну позицію відомий український хореограф потрапив у хвилю хейту. Шанувальники почали критикувати знаменитість за мовчання у відповідь на їхні численні питання, а Влад Яма закликає почекати, поки він зможе озвучити причину свого переїзду. Разом з тим, зірка не соромиться активно вести особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. На своїй сторінці знаменитість показує американське життя зі своєю родиною.

Так, наприклад, нещодавно Влад Яма з сином і дружиною Ліліаною побували на футбольному матчі. Хореограф поділився з шанувальниками знімками з події, а також розповів цікаву історію. Виявляється, зіркова родина на спортивному змаганні зустріла відомого футболіста Девіде Бекхема. Ба більше, розповів у своєму блозі Влад Яма, спортсмен навіть привітався з його дружиною.

Влад Яма розповів про американські пригоди зі своєю дружиною й сином
Влад Яма розповів про американські пригоди зі своєю дружиною й сином

Крім того, знаменитість поділився на своїй сторінці фотографією, на якій зображені його син Леон, дружина Ліліана, а також – відомий український футболіст Сергій Кривцов. На свіжому кадрі зіркова родина українського хореографа виглядає особливо щасливою відвідати важливий спортивний захід. На обличчі Влада Ями сяє яскрава усмішка, а в очах його сина читається захоплення від усього побаченого на футбольному матчі.

Влад Яма опублікував сімейне фото з українським футболістом
Влад Яма опублікував сімейне фото з українським футболістом

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини