“Діти не люблять Лондон”: найбагатша співачка Камалія зізналась, що її доньки скаржаться на життя за кордоном

Нещодавно найбагатша співачка України дала інтерв'ю для "ЖВЛ". Під час розмови з журналістами зірка зізналась, що Мірабелла та Арабелла не у захваті від закордонного життя

Після початку повномасштабної війни життя відомої співачки змінилось так само кардинально, як і життя мільйонів інших українців. Знаменитість попри всі складнощі продовжила активну концертну діяльність, втім після 24 лютого гроші, зароблені на виступах, йшли не в родинну скарбничку, а на благодійну та волонтерську діяльність.

Змінився побут Камалії Захур і в інших питаннях. Після початку повномасштабного вторгнення знаменитість зі своїм чоловіком ухвалила доленосне рішення – перевезти дітей у безпечне місце. Спершу зірка й сама жила у Лондоні, втім пізніше остаточно повернулась в Україну. Зіркові близнята Арабелла та Мірабелла сьогодні досі живуть за кордоном.

Як виглядають діти відомої української співачки Камалії
Як виглядають діти відомої української співачки Камалії

У новому інтерв’ю для “ЖВЛ” знаменитість зізналась, що її діти насправді не задоволені закордонним життям. Камалія зазначила, що дівчата вже дуже хочуть додому й дуже радіють, коли мають змогу хоча б на трішки повернутись в рідну країну. За словами зіркової мами, Арабеллу та Мірабеллу у Лондоні не влаштовує місцевий менталітет, а також дівчатам не вистачає їхніх коней.

У розмові з журналістами Камалія Захур зізналась, коли зідзвонюється з доньками по відеозв’язку, то часто бачить їхні заплакані очі. Річ у тім, що діти знаменитості мріють повернутись до мирного життя й не витримують різких і кардинальних змін побуту.

“Ми бачимось раз на місяць, на два тижні, коли в них їх канікули. Мої діти дуже мріють повернутись в Україну, не люблять Лондон, не люблять Європу, сумують за своїм домом. Вони кажуть, що все не так, люди не такі, все їм не так, лошадок нема там”, – розповіла в інтерв’ю Камалія.

Відома співачка Камалія розповіла про своїх дітей
Відома співачка Камалія розповіла про своїх дітей

У Великобританії з дітьми відомої української співачки живе їхній батько. А ось Камалія в Україні ділить побут зі своєю мамою. Про неї у новому інтерв’ю зірка також згадувала. Знаменитість зазначила, що її найрідніша людина останнім часом дуже їй допомагає – як морально, так і в побуті.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини