Публіка вимагає у Галкіна повернути гроші за його провальний концерт у Канаді: “Нове втілення Петросяна”

Відомий російський гуморист нарвався на критику з боку гостей, які прийшли на його останній концерт у Канаді. Публіка вимагає в чоловіка Алли Пугачової повернути гроші за квитки

Максим Галкін, відомий російський гуморист і чоловік Алли Пугачової, нещодавно виступив із сольним концертом у Канаді. Глядачі заплатили за квиток на виступ артиста кругленьку суму, втім залишились незадоволеними жартами знаменитості. Після концерту Максима Галкіна обурена публіка почала критикувати зірку й навіть запросила повернення грошей. Користувачі мережі, зокрема, розкритикували гумориста за застарілі жарти.

У своїх зверненнях до Максима Галкіна шанувальники були незадоволені тим фактом, що на своїх концертах знаменитість виступає з однаковою програмою. Публіка обурилась, що заплатила гроші за те, що вони могли просто побачити в YouTube. Ба більше, деякі з підписників заявили, що незадоволені і якістю жартів, мовляв, вони нагадують радянський застарілий гумор.

У мережі розкритикували останній виступ Максима Галкіна в Канаді
У мережі розкритикували останній виступ Максима Галкіна в Канаді

У коментарях до відео з виступом артиста гості його концерту висловились щодо вимоги повернути гроші. Зокрема, користувачі мережі зазначили, що подали заявки на відшкодування коштів, які вони витратили на купівлю квитка.

  • “Я буду просити повернути гроші. Що за тухлятина?”;
  • “Нове втілення Петросяна”;
  • “Нудний він і нерозумний”;

До слова сам Максим Галкін і досі не відреагував на критику шанувальників у мережі. Артист наразі подорожує усім світом із весняним туром. Крайній концерт знаменитості відбувся в Торонто, втім поки що невідомо, чи користуватимуться виступи Галкіна таким самим успіхом на тлі критики шанувальників.

Максим Галкін нещодавно виступив із сольним концертом у канадському місті Торонто
Максим Галкін нещодавно виступив із сольним концертом у канадському місті Торонто

Нагадаємо, що сьогодні відомий російський гуморист і його легендарна дружина Алла Пугачова живуть за кордоном. Примадонна з дітьми оселилась в Ізраїлі, а її чоловік наразі заробляє гроші – виступає у різних країнах.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини