Тіна Кароль показала, у чому їздить у МакДональдз: нуль макіяжу, дулька на голові, спортивні штани і пальто

Популярна співачка Тіна Кароль завжди неймовірно виглядає на сцені. Втім, у звичайному житті її образ значно відрізняється від того, який ми всі звикли бачити.

Тіна Кароль. Героїня цього матеріалу стала справжньою легендою України, яку вже почали запрошувати на виступи по всьому світу. Зірка проводить неймовірні шоу та зачаровує всіх голосом. У світлі софітів — це діва, яка зачарує вас одним рухом.

Втім, попри всю свою славу і популярність, вона не приховується від камер на вулиці та не соромиться показуватися у простих скромних шатах. Нещодавно мережею стало ширитися відео, де знаменитість робить замовлення у відомому фаст-фуді МакДональдз.

Тіна Кароль показала, у чому їздить у МакДональдз

Артистка була у простих спортивних штанях, без укладки та скромному пальті. Бачили в такому вигляді її і робітники закладу. Тіна не соромиться своєї природної вроди. Вже не раз на її офіційних сторінках в Інстаграмі та Телеграмі з’являлися фото без гриму.

Зірка виглядає розкішно, але не розповідає до кінця, як так в неї виходить, у 38 років бути без зморшок взагалі. Єдине на чому акцентує увагу співачка, так це на тому, що веде здоровий спосіб життя. Знаменитість відмінно може впоратися із найскладнішими трюками східних дисциплін спорту, таких, як йога. Вміє стояти Кароль навіть на гвіздках.

Тіна Кароль не збирається перекладати свої пісні
Тіна Кароль показала, у чому їздить у МакДональдз

Але прихильники не вірять, що такої ідеальної шкіри можна досягти тільки природніми способами. Фанати підозрюють, що у знаменитості мають місце походи до косметологів. Втім, про підтяжки чи якісь незвичні медичні способи боротьби із старінням, поп-діва публічно не говорила.

Нагадаємо, що Тіна Кароль має підрослого сина, який навчається у Британії. Втім, свого нового обранця вона ще досі не зустріла, але вже змогла відкрити серце новим почуттям.

Популярне

Подібні новини