Навіть не рахує: Катерина Лозовицька з Холостяка-12 назвала приблизну суму, яку витрачає в місяць у Польщі

Модель і блогерка Катерина Лозовицька нещодавно почала знімати житло у Польщі й остаточно перебралась за кордон. У новому інтерв'ю зірка зізналась, скільки витрачає грошей на життя в місяць

Відома українська модель та блогерка Катерина Лозовицька стала учасницею та переможницею крайнього сезону популярного реаліті-шоу. Хоча й стосунки з Алексом Топольським, серце якого дівчина завоювала у “Холостяку-12”, у неї не склались, сьогодні знаменитість будує успішну кар’єру. Лозовицька знайшла роботу в Польщі, тому вирішила переїхати жити до сусідньої країни. У нещодавньому інтерв’ю для Слави Дьоміна переможниця Холостяка-12 зізналась, у скільки їй обходиться закордонне життя.

“Я в цьому моменті, чесно кажучи, дуже така жіноча. Я не зовсім рахую, скільки я витрачаю”, – зазначила Катерина Лозовицька.

У новому інтерв'ю для Слави Дьоміна Катерина Лозовицька розповіла про свої витрати
У новому інтерв’ю для Слави Дьоміна Катерина Лозовицька розповіла про свої витрати

Втім, для Слави Дьоміна це не стало проблемою, й ведучий запропонував своїй гості порахувати її витрати разом. Журналіст пригадав, що раніше Катерина Лозовицька розповідала, що оренда житла у Польщі їй обходиться в тисячу доларів на місяць. Крім того, Дьомін додав до загального значення орієнтовні суми, які переможниця Холостяка-12 може витратити на купівлю продуктів, різних доглядових засобів для краси, обслуговування авто й таке інше. Разом із Катериною Лозовицькою журналіст “нарахував” близько 2,5 тисяч доларів.

“Коли я приблизно рахувала [свої витрати], це було в Києві, там курс масажів, там мої танці, мій тренер, все таке інше, то в мене виходило десь дві тисячі, дві з половиною [доларів]. У Польщі дорожче життя”, – зізналась Лозовицька.

Разом з тим, у відповідь на уточнювальні запитання Слави Дьоміна, переможниця Холостяка-12 вирішила уточнити, що вона насправді не любить рахувати свої гроші. Річ у тім, що Катерина Лозовицька помітила: коли вона намагається контролювати свій заробіток і витрати, вона ніби перекриває грошовий потік.

Лозовицька розповіла про своє ставлення до фінансів
Лозовицька розповіла про своє ставлення до фінансів

Дівчина зазначила, що вона намагається почуватись вільно у питаннях, що стосуються фінансів. Лозовицька уточнила, що вона не живе на широку ногу й не купує собі вартісних речей, втім і прораховувати бюджет до копієчки не має бажання.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини