Леся Нікітюк отримала хвилюючий дзвінок з Нового каналу, де працює ведучою: “Сказали, що майже визначились”

Відома українська телеведуча й блогерка з Хмельницького Леся Нікітюк розповіла про дзвінок з роботи, який наштовхнув її на багато думок і спогадів про минуле

Леся Нікітюк давно й надовго поселилась у серцях своїх шанувальників. Знаменитість починала шлях до слави з шоу “Розсміши коміка”, а сьогодні є однією з найвідоміших гуморних ведучих країни. Довгий час зірка українського телебачення працювала на “Новому каналі” разом зі своїм колегою Сергієм Притулою.

Він із початком повномасштабної війни забув про роботу на телебаченні й почав займатись благодійністю та волонтерством. В інтерв’ю для Маші Єфросиніної знаменитість зізнався, що навіть після завершення війни навряд чи повернеться в розважальний формат. Продюсери “Нового каналу” почали шукати нового співведучого для Лесі Нікітюк у проєкті “Хто зверху?”, а нещодавно зірка отримала дзвінок з роботи.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм зірка зазначила, що продюсери їй повідомили, що майже визначились із кандидатом на посаду нового ведучого популярного розважального шоу. Леся Нікітюк зізналась, що цей дзвінок змусив її пригадати про чудові часи, коли вона працювала в дуеті із Сергієм Притулою.

Леся Нікітюк пригадала старі часи, коли працювала на телебаченні разом з Притулою
Леся Нікітюк пригадала старі часи, коли працювала на телебаченні разом з Притулою

Відома українська ведуча не стала приховувати, що впала у справжню ностальгію. На своїй сторінці зірка опублікувала вирізки зі старих випусків популярного шоу. Леся Нікітюк розмістила на особистій сторінці найсмішніші кадри з “Хто зверху?”, де вони з Притулою демонстрували своє відмінне почуття гумору.

Знаменитість чесно зізналась, що їй і дійсно сумно від усвідомлення того факту, що, як раніше, вже не буде ніколи. Леся Нікітюк жартома чи цілком серйозно навіть попросила не чіпати її.

Леся Нікітюк довгий час працювала у популярному розважальному шоу разом з Притулою
Леся Нікітюк довгий час працювала у популярному розважальному шоу разом з Притулою

Нагадаємо, що раніше Сергій Притула висловлювався про свою подругу й колегу Лесю Нікітюк. Тоді відомий український ведучий висловив захоплення масштаби волонтерської допомоги знаменитості українцям, а також побажав зірці успіхів у її професійній діяльності.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини