Алла Пугачова святкує 74-річчя: скільки років було найстаршому та наймолодшому чоловікам Примадонни

Одна з найвідоміших російських артисток сьогодні святкує своє 74-річчя. На честь дня народження Алли Борисівни пригадуємо цікаві факти з її особистого життя

Відома російська співачка та головна зірка естради Алла Пугачова зараз живе й працює за кордоном. До Ізраїлю знаменитість перебралась на тлі критики російської публіки за антивоєнну позицію артистки. Сьогодні, 15 квітня, зірка святкує свій день народження. З нагоди свята пропонуємо пригадати цікаві подробиці її особистого життя – скільки років було наймолодшому та найстаршому кавалеру зірки?

Найстарший чоловік Алли Пугачової

У житті Примадонни було багато чоловіків, з якими вона шукала родинного щастя. Найстаршими кавалерами знаменитості стали два її перших офіційних чоловіка – Микола Орбакас, від якого зірка народила старшу доньку Крістіну, та Олександр Стефанович, з яким життєві шляхи Алли Борисівни розійшлись через відданість кар’єрі.

Як виглядають найстарші чоловіки, з якими була разом Алла Пугачова
Як виглядають найстарші чоловіки, з якими була разом Алла Пугачова

Вперше артистка вийшла заміж 1969 року за циркового актора з Литви. Найцікавіше, що Миколас Орбакас старший за свою колишню дружину на 4 роки й один день – він святкує день народження 16 квітня. Втім, переможну позицію у віковому рейтингу чоловіків Алли Пугачової займає її другий чоловік – він виявився старшим за колишню дружину на 5 років. На жаль, Олександр Стефанович, російський кінорежисер, письменник, сценарист та актор помер 2021 року.

Наймолодший чоловік Алли Пугачової

Наймолодшим коханням відомої російської артистки виявився її останній чоловік Максим Галкін. У червні цього року пародист і гуморист відзначатиме 47-річчя. З дружиною в артиста різниця цілих 28 років, втім це не заважає зірковим закоханим будувати гармонійні стосунки. Разом вони виховують двох дітей, сина Гаррі та доньку Лізу, які були народжені сурогатною матір’ю.

Алла Пугачова зі своїм наймолодшим чоловіком Максимом Галкіним
Алла Пугачова зі своїм наймолодшим чоловіком Максимом Галкіним

Найвідоміша російська зіркова пара побралась 12 років тому – 2011. Втім, стосунки в них почались на 10 років раніше, а з 2005 року вони й взагалі проживали у цивільному шлюбі. Отже, разом Максим Галкін вже понад 20 років і змогли довести, що справжнє кохання не бачить віку.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини