“Ми два пацюка”: переможниця “Холостяка-12” Катерина Лозовицька розповіла, за що їй соромно

Переможниця "Холостяк-12" Катерина Лозовицька вирішила розповісти у відвертій розмові зі Славою Дьоміним про який вчинок дівчина досі шкодує.

Катерина Лозовицька стала переможницею головного реаліті-шоу про кохання “Холостяк” з Алексом Топольським. Нажаль, парі не вдалося зберегти своїх стосунків з певних причин. Останній сезон проєкту був найскандальнішим, тому не дивно, що стосунків врятувати не вдалося.

Не дивлячись на це, Катерина вже знайшла собі нового чоловіка, з яким активно будує стосунки. Дівчина вирішила поспілкуватися зі Славою Дьоміним та розповісти певні подробиці зі свого особистого життя. Переможниця розповіла про своє ставлення до Алекса, як їй живеться за кордоном, про свої нові стосунки, як саме вони з коханим чоловіком домовляються та ще багато чого іншого.

Катерина Лозовицька розповіла, за що їй соромно
Катерина Лозовицька розповіла, за що їй соромно

Майже під кінець розмови Слава вирішив запитати, чи є в житті Катерини якийсь випадок, через який їй дуже соромно. Дівчина подумала та пригадала декілька ситуацій з дитинства. В дитинстві дівчина була дуже сором’язливою і на танцях трапився курйоз.

“Якщо брати дитинство, то я пам’ятаю ситуацію, яка була на танцях. Ми стояли в групі, було тренування і у всіх запитувати рік народження. Мені тоді було 6 років, чи трішки менше і черга дійшла до мене. В мене спитали якого я року народження, а я не знала цього. Кажу: “Не знаю, мені мама не сказала” і все, всі почали з цього сміятися”, – каже Катерина.

Катерина Лозовицька розповіла, за що їй соромно
Катерина Лозовицька розповіла, за що їй соромно

Що стосується дорослого життя, то незручна ситуація трапилася з нею під час відпочинку в Мілані. Дівчина разом зі своєю подружкою в спільній компанії познайомилася з парою, а в чоловіка була дуже дивна зачіска, яка стирчала догори. Катерина з подружкою почали обговорювати при них зовнішній вигляд хлопця.

“Ми подумали, що вони італійці. В нього на голові була така цікава зачіска. Як афро, але на афро були накручені інші афро. Ми пообговорювали, як такі два пацюка, знаєш. І пішли за стіл. Ми прийшли, а та дівчинка почала говорити з нами російською мовою. Ну, там була така зачіска, що гріх таке не обговорити, дуже соромно за цю ситуацію”, – зізнається дівчина.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини