Чому Святослав Вакарчук не повертається до України: співак пояснив свою відсутність вдома

Фронтмен гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук вже тривалий час не повертається в Україну. Зараз чоловік гастролює країнами Європи та Америки в рамках благодійності.

З початком повномасштабного вторгнення Святослав Вакарчук активно займається благодійністю. Чоловік почав давати благодійні концерти різними містами України, щоб підтримати наших війських та підняти своїми пісня бойовий дух.

Вакарчук є тим артистом, який зробив чи не найбліьше для України з початком холодної війни росії проти України. Йому вдалося зібрати більше 19 мільйонів гривень, які вже передані потребам наших захисників. Кожного разу команда співака та особисто він сам звітує про кожну надслану гривню і це можна з легкістю перевірити. Велика частина грошей була передана на купівлю необхідних автомобілів, а іншу розіслали на рахунки головних фондів України.

Святослав Вакарчук активно займається благодійністю
Святослав Вакарчук активно займається благодійністю

Зараз артист продовжує виступати, але робить це все не в Україні, а за кордоном. Святослав активно подорожує та збирає кошти, які потім надсилатиме на рахунки Збройних Сил України. Днями, чоловік зробив фотографію на фоні українського посольства у Лондоні та привітався з містом:

“Hello London!”, – пише чоловік.

Святослав Вакарчук гастролює країнами Європи та Америки
Святослав Вакарчук гастролює країнами Європи та Америки

Що стосується його натхнення та мотивації на таку велику роботу, чоловік відповідає не думаючи – це сім’я. Саме думкки про його дружину та дітей не дають йому падати духом та мотивують робити більше кожного дня. На власному прикладі Святослав показує, яку силу має українську музика, якщо кричати нею на цілий світ про те, що відбувається в нашій країні. Тисячі прихильників по всьому світу з нетерпінням чекають, поки “Океан Ельзи” завітає саме до їхнього міста, щоб насолодись українськими піснями, які вже увійшли в історю.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини