“Стосунки батько-дитина”: Остапчук поділився переживаннями щодо роману з молодшою на 16 років дівчиною

Відомий український ведучий Володимир Остапчук нещодавно розкрив стосунки зі своєю новою дівчиною. З цього приводу знаменитість вирішив поділитись і своїми переживаннями

Після другого розлучення відомий український ведучий і шоумен довго мовчав про особисте життя. Незадовго після розставання з Христиною Горняк Володимир Остапчук почав стосунки з іншою дівчиною і також волів нічого про це не розповідати. Хоча шанувальники давно встигли вирахувати, хто став новою обраницею знаменитості, новоспечена парочка лише нещодавно підтвердила свої стосунки.

У першому випуску свого нового YouTube-шоу “Мекнув – питайте” знаменитість зачепив тему своїх стосунків зі Катериною Полтавською. Знаменитість зазначив, що в нього з коханою чимала різниця у віці – 16 років. Втім, зазначив шоумен, це аж ніяк не заважає їм будувати здорові та щасливі стосунки, хоча й спершу в нього були деякі переживання.

Володимир Остапчук чесно зізнався, чому спочатку переживав через роман з дівчиною
Володимир Остапчук чесно зізнався, чому спочатку переживав через роман з дівчиною

Володимир Остапчук не став приховувати й чесно зізнався шанувальникам, що він перші місяці стосунків “парився” через різницю у віці. Катерина Полтавська, нова дівчина ведучого, за його словами, нікого навіть не задумувалась про це, а ось йому подібні думки не давали спокою. Річ у тім, що Володимир Остапчук не хотів, аби в нього з коханою вийшли взаємини, на кшталт батька й дитини.

“Я думав, що це будуть стосунки батько-дитина. Але потім я зрозумів, що вона у 22 – вже зріла людина і розумніша, ніж більшість жінок, який я знав у своєму житті”, – зізнався Володимир Остапчук.

Крім того, знаменитість натякнув, чому саме в нього могли виникати такі думки. Шоумен зазначив, що одного разу в нього з дівчиною виникла розмова про те, хто що робив 2007 року. Якщо Катерина Полтавська тоді лише йшла до першого класу, то Володимир Остапчук вперше одружився. Хай там як, найголовніше, що сьогодні зіркова пара перебуває у чудових стосунках.

Остапчук вперше так детально розповів про свої нові стосунки
Остапчук вперше так детально розповів про свої нові стосунки

Нагадаємо, що відомий український ведучий і шоумен Володимир Остапчук почав стосунки з Катериною Полтавською у грудні минулого року. Тоді про це розповіла травесті-діва Монро. Обраницею знаменитості стала 22-річна медійниця з Києва.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини