38-річна Тіна Кароль розповіла про зустріч з Аллою Пугачовою в Ізраїлі: “Була дуже душевна розмова”

Відома українська співачка розповіла про несподівану зустріч зі своєю російською колегою. Знаменитість повідомила, що вони пересіклись в Ізраїлі та мали душевну бесіду

Тіна Кароль, відома українська співачка, після початку повномасштабної війни не зупинила свою професійну діяльність та продовжила створювати нові хіти й виступати з концертами по всьому світу. Нещодавно знаменитість навідалась до Ізраїлю, де заспівала для гостей і мешканців цієї країни. Крім того, за кордоном зірка зустріла свою давню знайому й колегу Аллу Пугачову.

Наразі Примадонна разом зі своїм чоловіком і дітьми живе в Ізраїлі. Туди родина перебралась на тлі постійної критики в рідній країні через антивоєнну позицію. Ще минулого року Алла Пугачова та Максим Галкін висловили непогодження з діями російської влади та армії.

Тіна Кароль в Ізраїлі зустрілась зі своєю наставницею з минулого Аллою Пугачовою
Тіна Кароль в Ізраїлі зустрілась зі своєю наставницею з минулого Аллою Пугачовою

В ефірі одного з молдовських телеканалів відома українська співачка зізналась, що в Ізраїлі мала змогу поспілкуватись з російською колегою. Спершу, розповіла знаменитість, вони з Примадонною воліли залишити свою зустріч у секреті, аби не наражатись на зайві обговорення з боку публіки. Втім, нещодавно Тіна Кароль таки поділилась деталями ситуації.

“Була дуже душевна розмова. Я навпаки запропонувала, аби публічно ми не афішували нічого… але це той випадок, коли не ховаються, – зізналась Тіна Кароль та продовжила: – будемо говорити відверто, це ціла епоха, яку сьогодні хтось по вказівці починає паплюжити”.

Тіна Кароль розповіла детальніше, як відбулась їхня з Пугачовою зустріч
Тіна Кароль розповіла детальніше, як відбулась їхня з Пугачовою зустріч

Нагадаємо, що українська співачка давно поважає Аллу Пугачову. Вперше творчі шляхи двох сьогодні відомих артисток перетнулись 2005 року, коли молода та амбіційна Тіна Кароль виступала на “Новій хвилі”. Тоді українська зірка отримала спеціальний приз від Примадонни – 50 тисяч доларів, які вона витратила на розвиток власної кар’єри.

В одному з інтерв’ю через декілька років після “Нової хвилі 2005” Тіна Кароль зізналась, що тоді була дуже схвильована. Артистка зауважила, що отримати приз від Алли Борисівни було не лише важливою, але й бентежною подією, оскільки вона розуміла, що мусить довести – Пугачова не помилилась у своєму виборі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини