Співачка Камалія після новин про розлучення з чоловіком натякнула на примирення: “Світло завжди перемагає”

Зовсім нещодавно співачка Камалія оголосила про розлучення зі своїм коханим Мохаммадом Захуром, але, схоже, пара знаходиться на стадії примирення. Про це зірка натякнула в Мережі.

Перед Великоднем українська співачка Камалія оголосила про розлучення зі своїм чоловіком-мільярдером Захуром. Жінка прожила з ним у шлюбі цілих 20 років, але що насправді стало причиною розлучення – невідомо. Не дивлячись на це, пара не перестала проводити разом час і прихильники сподіваються, що в Камалії та її чоловіка все ж настане примирення.

Відповідне фото зірка опублікувала в Мережі. Великодні свята пара провела разом у колі родини. На знімку подружжя разом з дітьми позують біля святкового столу, який прикрашений різноманітними пасочками.

“Світло завжди перемагає темряву! Правда завжди перемагає брехню! Христос воскрес! Воістину воскрес!”, – написала Камалія.

Співачка Камалія натякнула на примирення з чоловіком
Співачка Камалія натякнула на примирення з чоловіком

Прихильники в коментарях привітали пару зі святом та висловили свої сподівання про примирення подружжя найближчим часом. Користувачі не можуть повірити, що міцний шлюб довжиною в 20 років може отак запросто зруйнуватися.

  • “Камалія, Ви неймовірна жінка! Ви повинні бути щасливою! Темні сили завжди будуть заважати, але стільки зроблено, стільки пройдено! Будь ласка зробіть паузу, але не розлучайтесь”,
  • “То вже помирилися, не розлучаєтесь? Бо по фото і не скажеш, що розлучаються”,
  • “Воістину Воскрес. Нехай прийде Господине порозуміння у вашу родину, нехай вона не руйнується, я бажаю вам зберегти казку про Попелюшку і жити в любові та злагоді”.

Нагадаємо, в попередньому пості Камалія зробила сенсаційну заяву. Співачка зізналася, що цілий рік пара старанно працювала над стосунками, але вони прийняли рішення розлучитися. Екс-подружжя планує підтримувати зв’язок для того, щоб виховувати своїх дітей у повній родині.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини