“По сусідству з Олегом Винником”: у мережі розсекретили реальне місцеперебування ексвіагрянки Надії Мейхер

Відома українська співачка й колишня учасниця популярного гурту останнім часом взагалі не з'являється в медіпросторі. Зірковий оглядач розповів, де наразі перебуває Надя Мейхер

Надія Мейхер здобула широку популярність у складі гурту “ВІА Гра”. Пізніше зірка почала сольну кар’єру, а також віднайшла себе у дизайні й створенні брендового одягу. Початок повномасштабної війни в рідній країні змінив життя знаменитості так само кардинально, як і життя всіх українців. Останнім часом Надя Мейхер не з’являється в мережі, тому в шанувальників виникає чимало питань.

На них вирішив відповісти відомий блогер і зірковий оглядач Богдан Беспалов. На його YouTube-каналі нещодавно вийшов новий відеоролик, в якому він розповів про місцеперебування української співачки. Він зазначив, що його джерела в шоубізнесі говорять, що Надія Мейхер зараз перебуває у Німеччині. Ба більше, розповів Беспалов, він впевнений, що до України зірка повертатись не планує.

Відомий зірковий блогер розповів, де зараз перебуває Надія Мейхер
Відомий зірковий блогер розповів, де зараз перебуває Надія Мейхер

Зірковий оглядач заявив, що зірка живе по сусідству з відомим українським артистом Олегом Винником, який також давно переїхав до Німеччини на лікування. Згодом Беспалов уточнив, що він мав на увазі не сусідство зірок, наприклад, по квартирі. Блогер зазначив, що вони просто живуть в одній країні.

“По сусідству з Винником живе вона, в Німеччині. По сусідству, я маю на увазі те, що вони в одній країні. З кінцями туди переїхала Мейхер, перебуває в депресняку”, – зазначив Богдан Беспалов.

Зірковий блогер Богдан Беспалов розповів, де нині перебуває відома українська співачка Надія Мейхер
Зірковий блогер Богдан Беспалов розповів, де нині перебуває відома українська співачка Надія Мейхер

Нагадаємо, що популярна артистка народилась і виросла в селі, що у Хмельницькій області. Після початку повномасштабної війни знаменитість одразу висловилась проти війни, розв’язаної в її рідній країні та підтримала українців. Зірка поділилась серією відеороликів, у яких пояснила своїм російським підписникам, що зараз відбувається в Україні.

Після цього відома українська співачка продовжувала публікувати в особистому блозі дописи, пов’язані з війною в рідній країні. Крім того, Надія Мейхер активно розповсюджувала інформацію про благодійні збори та волонтерські ініціативи, направлені на допомогу українцям. Востаннє в мережі співачка з’являлась у серпні минулого року.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини