“Отримую зарплату від держави”: Даніель Салем розповів, чому покинув власний бізнес в Одесі

Даніель Салем з початком повномасштабного вторгнення поповнив лави захисників України та покинув свій бізнес. Чоловік зізнався, чому він так зробив.

Даніель Салем, крім того, що став справжньою зіркою “Голосу країни”, володів власним бізнесом в Одесі. В його підпорядкуванні було декілька барів та ресторанів, але чоловік обрав для себе інший шлях. Зараз Даніель став захисником України, але в якому саме підрозділі служить ресторатор – секретна таємниця, яку він не розповідає.

Не дивлячись на таку секретність, Салем поділився, чому він вирішив закрити власний бізнес і на які кошти він живе зараз. Не раз чоловік наголошував на тому, що єдиний його заробіток – це гроші, які він отримує від держави за службу.

“У мене немає бізнесу. Я залишив усе. У мене лише гроші, які я отримую від держави. Я не можу назвати суму, бо не можу говорити де саме я служу”, – зізнається Салем.

Даніель Салем розповів, чому покинув власний бізнес в Одесі
Даніель Салем розповів, чому покинув власний бізнес в Одесі

Крім цього, Даніель зізнався, що він будете робити у тому випадку, якщо він потрапить у полон. Для нього це найгірший розвиток всім можливих подій, тоу чоловік без сумніву обере інший шлях – обірвати собі життя. За словами ресторатора, в нього вистачить сміливості, щоб піти на таке.

“Для мене полон – це точно не варіант”, – додає Даніель.

Даніель Салем розповів, що буде робити, якщо потрапить в полон
Даніель Салем розповів, що буде робити, якщо потрапить в полон

Це пов’язано не з тим, що він втратить будь-яку надію на визволення, а лише з тим, що він не хоче терпіти біль від катувань та кожного дня дивитись, як піддаються тортурам його побратими. Даніель не виключає можливості підірвати себе разом з окупантами, якщо таким чином він зможе врятувати безліч життів мирних українців та інших полонених захисників.

“Я знайду у собі сили це зробити”, – каже чоловік.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини