“Дякую за мільйони”: співачка Аліна Паш розповіла про пісню, яка вивела її на рівень популярності Кароль

Відома українська співачка Аліна Паш розповіла про пісню, яка зробила її знаметиною. Співачка поцікавилася в прихильників, чи багато є тих, хто пам'ятає про її дебют.

Аліна Паш – досить знаменита співачка, яка минулого року перемогла у нацвідборі на “Євробачення”, але через скандали вирішила нікуди не їхати. Зараз зірка активно займається музикою та не перестає тішити прихильників новими композиціями.

Днями, Аліна розповіла прихильникам про пісню, яка зробила її знаметиною п’ять років тому. Як виявилося, культовою піснею Аліни Паш стала композиція “Бітанга”, яка принесла їй популярність. Як каже артистка, саме через цю пісню її почали впізнавати прихильники та цінувати її творчість. Дівчина наголошує на тому, що їй дуже подобається писати про українську культуру та силу українського народу.

“Бітанзі 5 років! Дякую вам за мільйони прослуховувань. Зйомки відео та випуск пісні стали для мене доленосними”, – зізнається співачка.

Аліна Паш розповіла про пісню, яка зробила її знаменитою
Аліна Паш розповіла про пісню, яка зробила її знаменитою

Бітанга народилася через її сильне бажання розповісти людям про затишок та тепло. В Аліни ніколи не зникне цей потяг до оспівування рідного краю і з кожним днем її бажання писати про Україну лише зростає. Співачка вирішила поцікавитися в прихильників, чи є серед її прихильників такі, які почали її впізнавати саме завдяки цій пісні.

  • “Оййййй, пригадую все до малих деталей ! І як заспівала на мій день народження і сказала, що то моя майбутня пісня, і як я їздила з голубцями на зйомки, щоб робити макіяж та зачіску і багато іншого! Це була ціла пригода”,
  • “Так, з неї. Пам’ятаю шок, що таке космічне звучання є в Україні, обговорювання зі своїми учнями цієї пісні та про вас говорили. З того часу фанати”,
  • “Дізналась ще на Х-Факторі, але з цієї пісні я полюбила вас та вашу творчість на 10000%. Дякую за неї, ви неймовірна”.
Аліна Паш розповіла про пісню, яка зробила її знаменитою
Аліна Паш розповіла про пісню, яка зробила її знаменитою

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини