“Складно розібратись”: Настя Каменських після скарг на свою зовнішність зізналась, що зверталась до психолога

Відома українська співачка Настя Каменських розповіла про свій моральний стан. Артистка зазначила, що записалась на прийоми до фахівця, аби розібратись у собі

Настя Каменських, відома українська співачка й блогерка, вибудувала доволі дружні взаємини зі своєю авдиторією. Знаменитість часто влаштовує фан-зустрічі з шанувальниками, комунікує з підписниками, відповідаючи на їхні запитання. Окремим проявом довіри між Каменських та її прихильниками є той факт, що зірка часто ділиться з авдиторією сакральним.

Так, наприклад, нещодавно зірка поговорила з підписниками про висловлення власних почуттів. Настя Каменських зауважила, що часто людям буває важко ділитись тим, що відбувається всередині них. Особливо, коли мова йде про вир емоцій, з якими неможливо розібратись миттєво. Артистка зазначила, що знає, про що говорить, оскільки давно цікавиться психологією та й неодноразово зверталась до психолога.

Артистка Настя Каменських розповіла фанатам про свій моральний стан
Артистка Настя Каменських розповіла фанатам про свій моральний стан

Знаменитість зізналась, що відчуває бажання й потребу підтримати своїх фанатів і підштовхнути їх до того, аби вони не боялись висловлювати свої реальні почуття.

“Я розумію кожного, тому що давно цікавлюсь психологією, дослідженням себе і сама неодноразово зверталася до психолога, щоб допомогти собі розібратися з проблемами, які акумулюються, турбують”, – зізналась Настя Каменських.

Артистка також наголосила, що відкриватись і навіть бути вразливим у своїх почуттях та емоціях – це цілком нормально. Разом з тим, додала знаменитість, розумно ніколи не звертати уваги на слова, які люди кажуть із метою образити когось.

Відома українська співачка Каменських не стала замовчувати важливі деталі
Відома українська співачка Каменських не стала замовчувати важливі деталі

Нагадаємо, що раніше знаменитість розповідала про те, що останнім часом стала активніше займатись спортом. Річ у тім, що Настя Каменських усвідомила: їй не подобається те, що вона бачить у дзеркалі. Артистка зізналась, що за останній рік вона набрала декілька зайвих кілограмів. Втім, продовжила відома українська співачка, вона виступає за здорове схуднення без насильницьких дій над своїм організмом.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини