Ірина Сопонару познайомила батьків з коханим-британцем та розповіла про весілля: “В нього свій план”

Зірка серіалу "Одного разу під Полтавою" та "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару вже тривалий час будує стосунки з чоловіком-британцем на ім'я Ріс.

Зірка не однієї телевізійної програми Ірина Сопонару розповіла, що вже тривалий час будує стосунки з чоловіком, який родом з Британії. Відомо, що пара познайомилася в Україні, бо чоловікові дуже подобається Батьківщина Сопонару і він завжди мріяв тут жити. Нещодавно зірка розповіла, що вже встигла познайомити свого коханого з батьками.

Зараз хлопець активно вивчає українську мову через спеціальну програму для вивчення іноземних мов. Зараз в нього не дуже хороший рівень української мови, бо Ріс активно працює поки Ірина спить ввечері або з самого ранку. Жінка сподівається, що з часом її коханий зможе вільно володіти солов’їною.

“Я прокидаюсь, а він працює, я лягаю спати, а він працює. Я в нього вірю, в нього є бажання – це найголовніше”, – зізнається Ірина.

Ірина Сопонару розповіла про знайомство свого коханого з батьками
Ірина Сопонару розповіла про знайомство свого коханого з батьками

Дівчина пригадала, як Ріс знайомився з її батьками. За словами Ірини, це було для неї трішки стресово, бо вона виступала в ролі перекладача. Коли жінка не змогла перекласти якусь одну фразу, то вся розмова посипалась. Того вечора всі змогли якось відпочити, крім неї, але їй також сподобався вечір не дивлячись на те, що вона трішки втомилась.

“Ріс не завжди розуміє різницю, коли говорити “ви”, а коли “ти”. В англійській мові такого не існує”, – додає Сопонару.

Ірина Сопонару розповіла про знайомство свого коханого з батьками
Ірина Сопонару розповіла про знайомство свого коханого з батьками

Крім цього, дівчина не раз розповідала про плани на весілля. Ірина вже давно натякала чоловікові на пропозицію, але він поки не поспішає. Каже, що в нього є свій план, якого він хоче дотримуватися, саме тому пропозиції поки немає, але, схоже, скоро це все ж відбудеться.

“Він каже, що в нього свій план. Я не хочу когось змушувати це робити, я хочу, щоб це було його бажання, тому я нічого не вимагаю і просто чекаю, поки він це зробить так, як він це сам бачить”, – каже Ірина.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини