Саша Борисенко найщасливіший, а Вова досі не може відчувати радість: “Як я можу бути зараз щасливим”

Одні з найкращих учасників "Фабрики зірок" Вова та Саша Борисенки після закінчення проєкту почали будувати кар'єру. Як склалося життя братів зараз і чому один з них нещасливий?

“Фарбика зірок” познайомила українців з десятком найкращих артистів. Деякі з них продовжують займатися музикою та знаходяться ТОП-чартах, а деякі не стали такими успішними, як хотіли. Відомий телеведучий Слава Дьомін вирішив взяти інтерв’ю у відомих братів Борисенків, які у свої 17 років були на піку слави, але зараз про них майже ніхто не чує.

Чоловік поспілкувався з братами окремо, щоб дати глядачам можливість оцінити їх не як союз, а як двох різних особистостей. В ході розмови Слава дізнався, що брати відмовили Потапу у співпраці через те, що в них був конракт, а потім вони хотіли займатися своїм іміджем самостійно. Крім цього, ведучий вирішив запитати в хлопців, чи відчувають вони себе щасливими. В цьому питанні відповіді братів кардинально відрізнялися.

Саша Борисенко розповів про щастя у житті
Саша Борисенко розповів про щастя у житті

На запитання про щастя, Саша відповів, що він відчуває себе щасливим кожного разу, коли прокидається. Хлопець додав, що це все завдяки Збройним Силам України. Якби не вони, то нічого не було, але відчуття щастя почало притуплюватися після “Фабрики”. Не дивлячись на це, хлопець зберігає позитив і додає, що взагалі не відчуває себе на 30 років.

“Кожен день прокидаюся. Я реально ціную. Я завжди цінував, але зараз це ще цінніше і все завдяки ЗСУ. Ми можемо прокидатися і планувати свої справи”, – каже Саша.

Вова зізнався, що він не відчуває себе щасливим. Хлопець може забути про все, що з тобою відбувається, але він знаходиться в постійному стресі через війну. Будь-яке повідомлення про обстріли для нього як біль, який не вщухає.

“Як можна бути щасливим поряд із війною? Я боявся, що ми звикнемо до цього, але до цього не звикаєш. Повідомлення про ракету, яка кудись влучила – це біль, який я переживаю як свій рідний. Неважливо, знаю я це місто, чи ні”, – розповідає Вова.

Вова Борисенко зізнався, що не відчуває себе щасливим
Вова Борисенко зізнався, що не відчуває себе щасливим

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини