Продюсер Винника заявив про призупинення їхньої співпраці: “З Олегом не маємо тісних робочих відносин”

Нещодавно мережею почали ширитись чутки про те, що Олег Винник може не повернутись до України. На тлі поголосу продюсер головного вовка України заявив про зупинення їхньої співпраці

Відомий український співак Олег Винник з самого початку повномасштабної війни в Україні перебуває в центрі гучного скандалу. На відміну від своїх колег, після 24 лютого минулого року знаменитість не почав активну інформаційну діяльність. Співак опублікував на своїй сторінці звернення з приводу початку російською армією повномасштабного вторгнення, а потім – зник з медіапростору.

Багато прихильників і колег артиста почали його серйозно критикувати, втім частина була впевнена, що у головного вовка країни є свої причини не виходити на зв’язок. Врешті-решт, з’ясувалось, що Олег Винник давно виїхав за кордон з метою лікування. З часом у мережі почали ширитись чутки, що співак навіть не збирається повертатись додому до України. На тлі цих чуток продюсер Олега Винника Олександр Горбенко заявив, що нині тимчасово призупинив свою співпрацю з колегою.

Продюсер Винника заговорив про припинення з ним співпраці
Продюсер Винника заговорив про припинення з ним співпраці

Продюсер Олега Винника висловив свою впевненість у тому, що відсутність тісних робочих відносин між ним і відомим українським співаком помітна неозброєним оком. Хоча Горбенко заявив, що не має наміру детально коментувати ситуацію, що склалась, він повідомив, кому належать права на музичний матеріал артиста.

За словами Олександра Горбенка, всі авторські права належать саме його продюсерській компанії. Разом з тим, додав чоловік, він отримував декілька запитів на переспів хітів Олега Винника, а також – на використання його сценічного образу. Продюсер не повідомив, як відповів на ці запити.

Олег Винник наразі живе зі своєю родиною в Німеччині
Олег Винник наразі живе зі своєю родиною в Німеччині

Нагадаємо, що попри свою неактивну позицію у соціальних мережах відомий український співак таки займається волонтерством і благодійністю. Зокрема, наголошують у команді артиста, разом зі своїм благодійним фондом “Вовчиця” Олег Винник постійно закриває потреби українців.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини