Олег Винник повернувся в Україну. Артиста у столиці помітила прихована камера: “Нервує, озирається навкруги”

Відомий український співак Олег Винник вже понад рік живе зі своєю родиною в Німеччині. Нещодавно знаменитість помітили в одному з районів української столиці

З початку повномасштабної війни шанувальники й колега Олега Винника не припиняють його обговорювати. Темою для розмов повсякчас стає переїзд знаменитості до Німеччини. Ще до 24 лютого головний вовк країни опинився за межами рідної країни, а, як виявилось пізніше, причиною стало лікування невідомого захворювання.

Поки інші українські артисти проявляли активну громадянську позицію й не забували розповідати про це на особистих сторінках в соціальних мережах, Олег Винник мовчки займався благодійністю та волонтерством. Втім, багатьом українцям цього було недостатньо, тому артиста продовжують критикувати й до сьогодні.

Олег Винник за останній рік став найобговорюванішою персоною в Україні
Олег Винник за останній рік став найобговорюванішою персоною в Україні

Не реагував артист ні на запрошення додому, ні на численні запитання від фанатів. Втім, нещодавно у мережі спливло відео, на якому прихована камера “засікла” Олега Винника в одному з районів Києва. Український YouTube-блогер Ростислав Калацинський опублікував повідомлення, яке отримав від своєї підписниці.

Мілана Т., як сама представилась підписниця Калацинського, повідомила, що помітила чоловіка, неймовірно схожого на Олега Винника. Дівчина не втратила шансу й обережна зняла його на камеру. Втім, коли артист побачив, що потрапив у приціл камери, почав швидко крокувати у зовсім іншу сторону.

Ростислав Калацинський отримав від підписниці відео з Олегом Винником
Ростислав Калацинський отримав від підписниці відео з Олегом Винником

В описі до опублікованої інформації YouTube-блогер повідомив, що, за його інформацією, головний вовк України днями прибув до столиці. У Києві Олег Винник зустрівся зі своїм продюсером і вирішив робочі питання. Крім того, коментуючи отримане відео, Калацинський заявив, що артист “говорить по телефону, поправляє куртку, він нервує, озирається навкруги”.

У мережі показали Винника, який повернувся в Україну через понад рік проживання в Німеччині
У мережі показали Винника, який повернувся в Україну через понад рік проживання в Німеччині

Слід зазначити, що наразі своє ймовірне повернення на Батьківщину відомий український артист не підтверджує. Разом з тим, Олег Винник не спростовує інформацію, яка з’явилась нещодавно у мережі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини