“В житті є хороший хлопець”: з ким зустрічається насправді Тіна Кароль, яку помітили в оточенні олігарха

Тіна Кароль — одна із найзагадковіших зірок нашої сцени, яка ретельно приховує особисте життя. Дізнайтеся, з ким зараз зустрічається артистка і хто її фаворит.

Неймовірна співачка Тіна Кароль пережила у своєму житті одне з найскладніших випробувань, яке тільки може уявити жінка та матір. У 2013-му році, ще навіть не відсвяткувавши свій третій ювілей, артистка втратила чоловіка, якого кохала понад усе. Євген Огір пішов у засвіти через онкологію, а його дружина, здавалося, навіки закрила своє серце для інших стосунків.

Втім, вже у 2021-му році, в інтерв’ю Славі Дьоміну вона схвально відповіла на дуже цікаве питання, чим породила купу нових чуток про своє особисте:

“У твоєму житті є хороший хлопець, про якого ти співаєш у пісні?”

Одразу мережа почала розмишляти, хто ж став новим обранцем виконавиці. Дан Балан на той час був вже не в фаворі поп-діви, і їй пригадали “роман” з олігархом Ігорем Коломойським. І хоча сама Тіна не підтверджувала і не спростовувала ці відносини, плітки про те, нібито багатій зміг добитися серця зірки не вщухали.

З початком війни у кавалери Кароль почати записувати українських захисників. Не секрет, що знаменитість підтримує наших військових, а деяким приділяє увагу навіть у мережі. Після відео від одного з боронителів у ТікТоку, який розповідав, що поп-діва з ним на зв’язку, інтернет вибухнув новими плітками про роман співачки.

З ким зустрічається насправді Тіна Кароль

Вона й сама підігрівала цікавість до цієї теми тим, що написала у своєму Телеграм-каналі вислів про заміжжя з хлопцями з ЗСУ. Втім, що у неї на серці — не відомо ні кому.

З ким зустрічається насправді Тіна Кароль

Нещодавно зірка була із виступом у Молдові та зізналася, що все ж таки спілкується з Даном Баланом, а ще радо зустріла його маму, яка з’явилася на концерті.

Нагадаємо, що Тіна виховує сина від Євгена Огіра.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини