Мітить на місце чоловіка: дружина Віктора Павліка зізналась, що також мала кар’єру співачки в рідному Дніпрі

Дружина відомого українського музиканта, виявляється, також має хист до творчості. Знаменитість розповіла про минуле в рідному Дніпрі, в якому довгі роки співала

Відома українська блогерка та бізнесвумен, а також дружина популярного музиканта Віктора Павліка, Катерина Репяхова не лише сина виховує й власний бренд одягу розвиває, але й активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Саме звідти шанувальники дізнаються про всі останні події зіркової родини Павліків. Крім того, на сторінці Репяхової її фанати часто дізнаються цікаві факти з біографії знаменитості.

Наприклад, нещодавно дружина відомого українського артиста розповіла про своє минуле в рідному місті Дніпро. Знаменитість зізналась, що вдома мала власну кар’єру співачки. Втім, з юнацького захоплення заняття не переросло в серйозну професійну діяльність. Катерина Репяхова знайшла своє призвання в іншому.

Дружина Віктора Павліка розповіла, що в минулому була співачкою
Дружина Віктора Павліка розповіла, що в минулому була співачкою

На своїй сторінці знаменитість опублікувала фотографію зі своєю наставницею. Катерина Репяхова завітала до місцевого Будинку культури в Дніпрі, де й зустріла свою творчу керівницю Олену Вікторівну. Дружина Віктора Павліка зауважила, що вони багато чого пережили разом, у команді з іншими маленькими співачками.

“Якщо що, я співала дев’ять років. Дев’ять найкращих років мого дитинства пройшли тут”, – повідомила Катерина Репяхова.

Катерина Репяхова показала, як виглядає її наставниця
Катерина Репяхова показала, як виглядає її наставниця

Повернувшись ненадовго додому, знаменитість поринула у спогади та думки про минуле. В особистому блозі дружина відомого українського музиканта показала архівні фотографії зі свого дитинства, на яких позує в різних нарядах і костюмах, які шили спеціально для її виступів. Слід зазначити, що за цей час Катерина Репяхова дуже сильно змінилась, тому на багатьох фото її важко впізнати.

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова показала фото з дитинства
Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова показала фото з дитинства

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини