2 секунди за 100 тисяч гривень: Наталя Могилевська продає місце в новому кліпі за шалені гроші

Українська співачка Наталя Могилевська планує знімати новий кліп на пісню "Берегиня" і активно надсилає брендам та зіркам пропозиції знятися в кліпі за 100 тисяч гривень.

Зараз все більше українських зірок випускають не лише одну пісню, а й кліп на неї. Таким чином артисти матимуть змогу заробити більше коштів та показати історію пісні та про що саме співається в ній на думку автора. Однак, не всім до душі те, що в кліпах є чимало рекламних інтеграцій, які зважають або відволікають від основного.

Значну хвилю хейту отримав кліп Позитива та Анни Трінчер “Який ти козак”, де значна частина фрагментів була присвячена саме рекламі. Схожим шляхом вирішила піти й Наталя Могилевська, але її підхід до реклами дещо відрізняється. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала подробиці та умови рекламних інтеграцій.

Наталя Могилевська хоче 100 тисяч гривень за зйомки в її кліпі
Наталя Могилевська хоче 100 тисяч гривень за зйомки в її кліпі

Зірковий блогер Богдан Беспалов розповів, що менеджери Могилевської активно займаються розсилкою пропозицій для різних українських брендів. Вартість участі в кліпі вартує три тисячі доларів, що є понад 100 тисяч гривень. Однак, замість звичайної появи рекламного продукту в кліпі, замовників чекатиме дещо інше.

“Відомо, що співачка з продукцією взаємодіяти не буде. В кліпі з’явиться лише назва бренду і лише в титрах, які з’являться на початку та вкінці відео. Загальний час так званої реклами лише 2 секунди”, – розповідає Богдан.

Наталя Могилевська хоче 100 тисяч гривень за зйомки в її кліпі
Наталя Могилевська хоче 100 тисяч гривень за зйомки в її кліпі

На думку чоловіка, навряд багато брендів захоче заплатити такі шалені гроші за рекламу в Могилевської. Можна було б заплатити таку суму за використання рекламного продукту в кліпі, але за назву в титрах – це занадто. Потенційні покупці не зможуть побачити продукт та переконатись в його якості, якщо Могилевська не буде тримати його у руках.

Така реклама може навпаки відштовхнути прихильників співачки і кількість продажів бренду або не зміниться, або скоротиться. Менеджерам Могилевської краще переглянути умови реклами, щоб створити попит на участь у кліпі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини