Макс Барських влаштував справжнє шоу, з’явившись в центрі Києва на коні: “Схвилював весь ТікТок”

Відомий український співак Макс Барських останнім часом почав все частіше тішити своїх прихильиків новими піснями, але цього разу чоловік з'явився на публіці верхи на коні.

Відомий український співак та випускник “Фабрики зірок” Макс Барських здивував своїх прихильників фантастичною появою в центрі Києва верхи на справжньому коні. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, що стало причиною такої появи відомого артиста.

Як виявилося, це була не просто показуха для того, щоб набрати багато лайків у соціальних мережах. Макс Барських разом з продюсерською командою Алана Бадоєва знімають новий кліп на пісню, яка от-от побачить світ. На одному з відео прикріпили уривок з пісні, яка звучить нашою рідною українською мовою.

“Це не назавжди”, – можна почути в кінці відео.

Прихильники Макса були вражені такою появою Барських на вулицях Києва. Користувачі кажуть, що складається враження, наче співак все життя їздив верхи, бо почуває себе надто впевнено.

  • “Чекаємо на прем’єру! Ще і українською. Дякую за такі кадри”,
  • “Дуже цікаво! Хочеться вже швидше почути нову пісню і побачити кліп!”,
  • “Наче все життя сидів в сідлі. Дуже чекаємо нову пісню та кліп, дякую за такий ексклюзив”.
Макс Барських з'явився в центрі міста на коні
Макс Барських з’явився в центрі міста на коні

Для верхової їзди хлопець обрав чорні шкіряні штани та білу майку, яку доповнив чорним модним тренчем і таким же чорним взуттям. Зачіска в Барських була класичка – коротка стрижка і легка укладка, яка підтстрибує під час їзди верхом, а за ним слідом їде автомобіль з камерами. Вочедить, саме таким чином відбувається зйомка кліпів під час руху.

“Ви довго гадали, що це може бути, а ми привідкриваємо для вас завісу таємниці – ви перші, хто чує уривок нової пісні. Вже зовсім скоро, а поки чекаємо на вашу реакцію”, – написано в описі під відео.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини