Український співак Макс Барських вперше розповів про зраду в стосунках: “Не зміниш людину, треба йти далі”

Про особисте життя Макса Барських відомо не так багато. Днями артист розповів деякі цікаві подробиці про своє минуле, зокрема про зраду у стосунках.

Макс Барських отримав велику популярність завдяки участі у “Фабриці зірок”. Молодий хлопець привселюдно зізнавався у коханні Світлані Лободі і, як здавалося тоді, хотів покінчити з життям через її відмову від стосунків. На щастя, це виявилося не правдою і жодних стосунків між Світланою та Максом не було – це була “хайпова” історія для телебачення, яка дуже добре зіграла свою роль.

Сьогодні артист відомий далеко не скандальними подробицями зі свого життя. Навпаки – про особисті стосунки чоловіка зовсім нічого невідомо і він не дуже охоче поспішає розповідати про це, але днями Барських все ж привідкрив завісу своїх почуттів. Як виявилося, чоловік ніколи не закохувався в людину так, щоб не міг без неї жити, але в нього вже був досвід нерозділеного кохання, яке залишило свій слід в серці артиста.

“Я можу постраждати кілька днів, але якщо я розумію, що до мене не повертаються, то мене розвертає від людини. Ні то ні”, – каже чоловік.

Макс Барських розповів про зраду у стосунках
Макс Барських розповів про зраду у стосунках

Зараз Максу дуже складно проявляти свої почуття. Якщо раніше він мав здатність закохуватися, то зараз такої привілегії в нього немає і він не знає, коли настане “той самий момент”. Чоловік в очікуванні людини, з якою він одразу зрозуміє, що це саме та, яку він шукав все своє життя, але поки такої не було. Натомість, в житті Макса траплялися не дуже приємні ситуації.

“Я не можу пробачити емоційної зради. Були певні моменти, в яких я пробачав, але потім все повторювалося. Коли я розумію, що все повторюється, що ти не зміниш людину, то треба йти далі”, – додає артист.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини