Тіна Кароль вперше не пом’янула Євгена Огіра, якій пішов у засвіти 10 років тому: остаточно відпустила милого?

Рівно 10 років тому Тіна Кароль стала молодою вдовою, поховавши свого коханого чоловіка, Євгена Огіра. Щороку зірка лірично згадувала обранця, але у 2023-му не опублікувала навіть світлини.

Популярній співачці Тіні Кароль випало нести важкий хрест. Не маючи ще й 30 років, з дитиною на руках, вона лишилася сама у цьому світі, адже її коханий Євген Огір драматично пішов з життя. Артистка з усіх сил намагалася врятувати його від онкології, возила кращими клініками, стукалася в усі двері найдосвідченіших медиків. І хоч прогнози лікарів, які не сподівалися, що чоловік зірки проживе довго, вдалося обманути, саму долю перехитрити не вийшло.

28 квітня 2013-го року співачка почула фатальні слова про те, що милого більше немає. Немало днів знадобилося, аби прийти у себе і стати знову до улюбленої праці, але поп-діва зробила титанічні зусилля над собою і згодом не тільки вийшла знову на сцену, а змогла створити цілий фільм про життя чоловіка.

Щороку, після трагедії, вона публікувала архівні світлини, публічно пригадуючи Євгена і всі його чесноти, клялася, що її серце досі належить йому. Лише у 2021-му знаменитість вперше розповіла, що у річницю смерті коханого дозволила собі працювати, адже пам’ятає, що він завжди хотів бачити її при справі і навіть того фатального квітневого дня, коли мав подивитися на цей світ востаннє, відправив дружину давати концерт.

Цього року, схоже, Тіна зустрічає сумну дату також у роботі. Вона презентувала нову ліричну композицію, лише злегка натякнувши на те, що на її створення надихнув саме Євген.

Тіна Кароль вперше не пом’янула Євгена Огіра

Також, опублікувавши у сторіз інформацію про сьогоднішню трагедію в Умані, де росіяни поцілили у житловий будинок, зірка зазначила, що для неї сьогодні особисто дуже печальний день і без цих новин.

Тіна Кароль вперше не пом’янула Євгена Огіра

Нагадаємо, що у Тіни Кароль лишився син від Євгена Огіра.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини