“Колишній” Тіни Кароль Дан Балан після тривалого мовчання вийшов на зв’язок із фанами: “Просто без коментарів”

Відомий молдовський музикант Дан Балан вперше після тривалої павзи вийшов на зв'язок зі своїми фанатами. Що артист повідомив підписникам у соціальній мережі Інстаграм?

Дан Балан, відомий молдовський артист, здобув популярність серед українських шанувальників після участі в шоу “Голос країни” як суддя. На проєкті знаменитість не лише здобув фанатів, але й став чи не найкращим другом для української співачки Тіни Кароль, з якою, до речі, артистові приписували таємний роман.

Хай там як, раніше артист надовго зник із соціальних мереж і виходив із шанувальниками на зв’язок доволі рідко. Востаннє знаменитість публікував нову пісню ще влітку 2022 року. Тоді Дан Балан румунською заспівав ліричну композицію. Нещодавно зірка опублікував на своїй сторінці в Інстаграмі відео, в якому продемонстрував робочий процес створення нової пісні.

Дан Балан опублікував нове відео на своїй сторінці в Інстаграмі
Дан Балан опублікував нове відео на своїй сторінці в Інстаграмі

В описі до нещодавньої публікації знаменитість залишив лаконічну фразу “Coming soon”, що в перекладі означає – скоро буде. Отже, Дан Балан офіційно повідомив про поновлення активної фази своєї творчої діяльності. Тепер прихильники знаменитості очікують на реліз нової композиції друга Тіни Кароль.

Що стосується шанувальників відомого молдовського співака, то вони залишились у захваті від його нової публікації. У коментарях до нового допису користувачі мережі влаштували справжній шквал, зазначивши, що навіть не можуть повірити своїм очам. Прихильники Дана Балана дійсно зраділи тому факту, що їхній кумир нарешті повернувся до активної професійної діяльності.

Новий допис Дана Балана та коментарі шанувальників до нього
Новий допис Дана Балана та коментарі шанувальників до нього

Що відомо про Дана Балана зараз

Нагадаємо, що раніше у мережі повідомляли, що початок повномасштабної війни в Україні Дан Балан застав у Києві. Через три дні, 27 лютого 2022 року, знаменитість опублікував звернення, в якому процитував один із віршів Тараса Григоровича Шевченка.

Людмила Балан, мама відомого молдавського артиста, пізніше повідомила, що виїхати за межі України її синові вдалось під кінець лютого. А ось видання “Viva” у березні минулого року повідомило, що тепер артист живе у Туреччині.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини