Володимир Дантес зворушливо привітав кохану Кацуріну з 28-річчям: для Дорофєєвої такого не робив

Українська дизайнерка та кохана дівчина Володимира Дантеса Даша Кацуріна святкує 28 день народження. Коханий чуттєво привітав її з важливим днем.

Володимир Дантес після розлучення з Надею Дорофєєвою почав будувати стосунки зі своєю подружкою Дашею Кацуріною. Пара дуже рідко виставляє спільні фотографії, але на честь дня народження Кацуріної Дантес вирішив похизуватися їхніми стосунками.

Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, що Даша святкує свій 28-й день народження. Саме це сало причиною нового фото в Мережі на сторінці Володимира Дантеса. Чоловік написав своїй коханій приємні слова і пояснив, чому в них так мало спільних фото.

Як каже Володимир, вони рідко фотогрфуются, бо в них немає на це часу. Вони хочуть насолодитися один одним і тому відкладають свої гаджети, не згадуючи про важливість фотографії. Однак, все ж у пари є спільні фотографії. Дантес поділився знімком з першої спільної поїздки на концерт Дантеса.

Вова Дантес чуттєво привітав Кацуріну з днем народження
Вова Дантес чуттєво привітав Кацуріну з днем народження

“Як ти знаєш, разом ми дуже погано фотографуємось, але в цьому і є наша особливість. У нас на це просто немає часу. Ми намагаємось насолодитись одне одним і прожити ці хвилини якісно. Я тебе сильно…”, – написав чоловік.

Прихильники у коментарях також приєдналися до привітань, але деякі не забули провести паралель стосунків Дантеса з Дашею і Наді з Мішею Кацуріним. Друга пара любить показувати особисте життя у соціальних мережах. Надя не проти показати фото з ніжними поцілунками зі своїм новим коханим, але прихильники під постом Дантеса висміяли її за це:

  • “Нарешті видно, що Вова щасливий, а не зморений стосунками”,
  • “Такі ви хороші) навіть язиків для цього не висовуєте”,
  • “Як добре, що не облизуєте один одного) щастя вам”,
  • “Це самий успішний сезон Міняю жінку”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини