“Вечір в салоні краси”: співачка Камалія вперше після розлучення з чоловіком вийшла сама у світ

Відома українська співачка Камалія днями розповіла про розлучення з чоловіком-мільярдером Мохаммадом Захуром. Жінка вперше вийшла в світ без коханого.

13 квітня 2023 року українська співачка Камалія вразила прихильників неймовірною новиною. Як виявилося, жінка розлучається зі своїм чоловіком-мільярдером Мохаммадом Захуром. Відомо, що пара була у щасливому, як здавалося, шлюбі цілих 20 років, але їм не вдалося зберегти своє щастя і зіркове подружжя вирішило закінчити стосунки.

Камалія розповіла, що вони працювали над проблемами у стосунках весь останній рік, але численна робота над шлюбом нічим не допомогла. Не дивлячись на це, вони все одно люблять один одного і будуть патрнерами для того, щоб виховувати двох спільних дітей.

Про причини свого розриву ні Камалія, ні Захур не повідомили і наполегливо попросили весь медіа-простір поважати їх і не підіймати цю тему під час розмови. Можливо, з часом зірка все ж розповість, що стало справжньою причиною їхнього розриву з чоловіком.

“Ми дуже просимо ЗМІ поважати наш особистий простір та приватне життя і не турбувати нас у цей важкий час для нашої родини”, – написала співачка.

Камалія вперше вийшла в світ без чоловіка-мільярдера
Камалія вперше вийшла в світ без чоловіка-мільярдера

Попри гучні новини про розлучення, зірки не перестали з’являтися разом на благодійних заходах чи прогулянках. Схоже, в екс-сім’ї зерігається ідилія і бажання проводити разом час, але Камалія все ж з’явилася на публіці без свого вже колишнього чоловіка.

Співачка виступала на благодійному вечорі та поділилася відео з салону краси, де приводила себе у відповідний для концерту вигляд. Можна помітити ,що зірка не засмучена і виглядає дуже щасливою, про що також свідчить опис під відео.

“Чудовий благодійний вечір в салоні краси”, – написала зірка.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини