“Не розумію такої позиції”: Катерина Репяхова відверто розповіла, як би відреагувала на зради Віктора Павліка

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова чесно та відверто розповіла, що вона буде робити, якщо дізнається, що її чоловік не береже їй вірність.

Катерина Репяхова щасливо продовжує будувати стосунки з Віктором Павліком. Відомо, що пара виховує спільного сина, якого вони ласкаво називають Михасиком. Зараз у стосунках панує ідилія та немає навіть маленького натяку на те, що щось може піти не так, але редакція сайту Добрі новини з’ясувала, що Катерина буде робити, якщо дізнається про зради свого зіркового чоловіка.

Зіркова дружина запевняє, що на цьому її світ не обвалиться і все залишиться майже так само. Катерина зможе знайти в собі сили для того, щоб гідно прийняти такий вчинок і просто піти далі, якщо причиною зради стане справжнє кохання до іншої жінки.

“Я б намагалася виглядати гідно. Я не розумію такої позиції, коли розлучаються і для них це кінець життя. Мені навпаки здається, що жити з однією людиною все життя – нудно”, – каже Репяхова.

Катерина Репяхова розповіла, що буде робити, якщо Віктор Павлік піде наліво
Катерина Репяхова розповіла, що буде робити, якщо Віктор Павлік піде наліво

Дівчина додає, що якщо в сім’ї все ідеально, то, звісно, потрібно жити до кінця життя разом, але якщо люди постійно вдають, що їм добре разом – то не потрібно себе мучати. Варто подякувати за досвід, який ви отримали від людини та гідно піти далі по життю.

“Якщо я розійдуся зі своїм чоловіком – для мене це не буде кінцем життя”, – додає молода дружина.

Зараз в родині Віктора Павліка все добре. Катерина навіть їздила зі своїм коханим на три дні в тур, але потім повернулася додому до Михасика, бо не змогла так довго витримати розлуку. Крім цього, підписники Катерини помічають, що подружжя має прекрасне почуття гумору і вони можуть один над одним покепкувати так, щоб в підсумку ніхто не образився.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини