Молода дружина Віктора Павліка хоче зробити ще дві пластичні операції: після ринопластики надто захопилась

Відомий український музикант Віктор Павлік сьогодні одружений вчетверте. Зіркова кохана розповіла, які пластичні операції планує зробити в майбутньому

Катерина Репяхова, дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка, нещодавно зробила пластину операцію. Знаменитість вирішила змінити форму свого носа, оскільки саме про це мріяла довгі роки. Крім того, блогерка та бізнесвумен також зробила ліпофілінг – у підборіддя зірки додали жир, аби подовжити його та усунути проблему другого підборіддя.

Для Катерини Репяхової пластична операція стала надважливою подією, адже знаменитості нарешті вдалось позбутись від того, що непокоїло її найбільше. Втім, зізналась дружина Віктора Павліка, на досягнутому вона зупинятись не збирається. Блогерка повідомила, що в майбутньому планує робити ще не одну пластичну операцію.

Репяхова зробила несподіване зізнання у відповідь на запитання шанувальників. Так, користувачі мережі поцікавились, чи бачить знаменитість результати пластики на підборідді, адже візуально здається, ніби він все ще залишається. Зірка зазначила, що ліпофілінг не вирішує проблему на всі сто відсотків, тому у майбутньому вона поставить імплант, який зробить підборіддя візуально довшим.

Катерина Репяхова розповіла про пластичні операції на підборідді
Катерина Репяхова розповіла про пластичні операції на підборідді

Втім, блогерка та дружина Віктора Павліка не планує робити ще одну пластику найближчим часом. За зізнанням Катерини Репяхової, “проблему” з підборіддям остаточно вона вирішить лише після того, як зробить мамопластику – змінить форму грудей. До слова, цю операцію зірка планує робити лише, коли народить другу дитину.

“Ліпофілінг не вирішує проблему на 100%. Лікар одразу про це сказав. Для того, щоб повністю позбутись підборіддя, треба ставити імплант. Я це зроблю, коли буду робити груди”, – повідомила Репяхова.

Дружина Віктора Павліка розповіла про заплановані пластичні операції
Дружина Віктора Павліка розповіла про заплановані пластичні операції

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини