Потап кинув Каменських в Україні та поїхав жити за кордон: у мережі надали докази того, що артиста немає вдома

Відомий український музикант і продюсер знову втрапив у гучний скандал. Блогерка звернула увагу на деталі, які доводять, що наразі артист найімовірніше живе за кордоном

З початку повномасштабної війни відомий український репер і продюсер Олексій Потапенко став головним героєм гучного скандалу. Річ у тім, що 24 лютого 2022 року знаменитість разом із дружиною перебував за кордоном. Втім, найбільше користувачів мережі розізлило інше – Потап лише через пів року з початку повномасштабного вторгнення вирішив повернутись додому.

З часом тема виїзду продюсера за кордон затихла, втім нещодавно у мережі знову почали обговорювати ймовірність, що Потап живе не в Україні. Так, деякий час тому артист дав інтерв’ю для українського видання “bigmir) Афіша”, в якому відповів на чимало цікавих запитань. Одним із таких стала цікавість журналістів, що зірка планує зробити в першу чергу після перемоги.

Потап змусив шанувальників замислитись щодо місця свого перебування
Потап змусив шанувальників замислитись щодо місця свого перебування

Знаменитість зауважив, що першою чергою він планує обійняти свого сина, дружину та батьків, а також вирушить в місто Ірпінь, аби побачити зруйнований російською армією будинок. Блогерка Нателла Кірс у новому випуску свого шоу звернула увагу глядачів на доволі цікавий момент. Зірка поставила риторичне питання – що заважає артистові вирушити в Ірпінь зараз?

Блогерка, аргументуючи свої слова наочними доказами, припустила, що сьогодні Олексія Потапенка найімовірніше вже немає в Україні. Нателла Кірс пояснила, що після завершення знімань шоу “Голос країни” артист зібрав речі та виїхав за межі рідної країни. На думку блогерки, Потап не бачив сенсу залишатись у Києві.

“А яка ж перепона заважає Олексію поїхати до Ірпеня зараз? Чи не те, що він не в Україні? Як приїхав, так і поїхав. Дознімав “Голос” і більше не бачив причин залишатися”, – висловила свою думку українська блогерка.

Нателла Кірс висловила припущення про реальне місцеперебування Олексія Потапенка
Нателла Кірс висловила припущення про реальне місцеперебування Олексія Потапенка

Слід зазначити, що ще однією причиною замислитись щодо того, де насправді перебуває нині Потап, є так званий “інформаційний штиль” на його сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Артист не виходить на зв’язок зі своїми шанувальниками, не ділиться новими дописами й не розповідає про свою професійну діяльність. До того ж Потап не натякає й на те, де сьогодні може перебувати.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини