Дружина Віктора Павліка знайшла нове хобі, яке їй допомогла опанувати рідна мама: “Є щось в цьому магічне”

Дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка розповіла про своє нове захоплення. Катерина Репяхова разом із мамою вирішила зайнятись цікавою справою у вільний час

Відомий український музикант Віктор Павлік одружений вчетверте. Обраницею знаменитості стала молодша на 28 років Катерина Репяхова. Попри критику шанувальників, зіркове подружжя щасливе разом і виховує спільного сина Михайла. Дружина артиста знаходить час не лише на роботу, виховання сина й хатні справи, але й на особисті захоплення.

Репяхова активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм, де постійно ділиться з шанувальниками цікавими історіями зі свого життя. Цього разу знаменитість розповіла про нове захоплення. Дружина Віктора Павліка вирішила спробувати себе у ролі садівника. Зірка вирушила до спеціалізованого магазину й придбала все необхідне для висаджування квітів у домашніх умовах.

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Репяхова знайшла нове хобі
Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Репяхова знайшла нове хобі

На своїй сторінці знаменитість зізналась, що займатись цим буде не сама. Катерина Репяхова попросила допомоги у своєї мами. На опублікованих Історіях дружина Віктора Павліка показала, як відбувалось висаджування квітів. У магазині зіркові мама й донька придбали горщики для квітів і спеціальну землю та взялись до справи.

У парі з мамою Катерина Репяхова відкрила для себе нове захоплення. Знаменитість висадила три саджанці різних рослин. Крім того, відома українська блогерка подякувала мамі за те, що вона допомогла їй із новим заняттям. Зірка щемливо зізналась, що дуже цінує свою рідну людину, яка ніколи не залишає її без допомоги в будь-якій життєвій ситуації.

Катерина Репяхова разом із мамою навчилась висаджувати домашні квіти
Катерина Репяхова разом із мамою навчилась висаджувати домашні квіти

Слід зазначити, що в описі до нещодавно опублікованих фотографій знаменитість зазначила, що їй дуже сподобався не лише результат її нового захоплення, але й сам процес. Катерина Репяхова зауважила, що навіть відчула магію під час висаджування квітів.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини