Не прижились в Ізраїлі: Алла Пугачова разом з дітьми від Галкіна виїхала з країни й розповіла, де житиме тепер

Довгий час відома російська співачка мешкала разом з дітьми в Ізраїлі, втім тепер знаменитості захотілось пригод. Алла Пугачова разом зі своїми нащадками повідомила, куди вирушила

Одна з найвідоміших російських співачок сьогодні мешкає далеко за межами рідної країни. Виїхати з росії знаменитість наважилась після того, як висловила антивоєнну позицію. Початок повномасштабної війни в Україні докорінно змінив не лише життя українців, але й побут Примадонни. З часом стало відомо, що зірка оселилась разом зі своїми дітьми від Максима Галкіна в Ізраїлі.

Втім, нещодавно артистка повідомила, що тепер деякий час її не буде й на Святій землі. На особистій сторінці в особистій мережі Інстаграм Алла Пугачова опублікувала нове відео, на якому показалась з Лізою та Гаррі Галкіними. Зіркова родина майже у повному складі полетіла до Франції. Примадонна вирішила влаштувати дітям канікули у Діснейленді.

До слова, у Францію знаменитість з дітьми летить не лише для того, щоб розважитись у Діснейленді. За кордоном Алла Пугачова також зустрінеться зі своїм чоловіком Максимом Галкіним, який нині перебуває у європейському турне з гумористичними концертами.

Алла Пугачова на свіжому відео показала, як сьогодні виглядають діти Максима Галкіна
Алла Пугачова на свіжому відео показала, як сьогодні виглядають діти Максима Галкіна

Артистка продемонструвала усміхнених дітлахів на борту літака. Зіркові нащадки виглядали щасливими вирушити у подорож з мамою, тому на їхніх обличчях сяяла яскрава й щира усмішка. Неможливо не помітити, що Ліза Галкіна зростає точнісінькою копією Алли Борисівни, а ось Гаррі більше схожий на свого тата.

На опублікованому відео зіркові дітлахи не лише усміхались, але й розповіли шанувальникам відомої російської співачки, які речі взяли із собою у подорож. Так, Ліза вирішила не набирати до Франції багато речей, на відміну від свого брата Гаррі, який взяв велику валізу різного. Виявляється, що син Алли Пугачової дуже любить свій комп’ютер, без якого не зміг вирушити за кордон. Крім того, хлопець приберіг подарунок для тата й привіз у Францію власну колекцію пробок.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини