Марічка Падалко показала, що їздить у справах звичайним громадським транспортом: телеведуча не зазвіздилася

Зірка всіх новин Марічка Падалко відрізняється не лише докторським талантом, а і скромністю. Виявляється знаменитість не соромиться їздити простим громадським транспортом.

Марічка Падалко — відома українська ведуча, яка чимало років вже працює на телебаченні. Знаменитість майже все своє життя присвятила новинам та роботі в ефірі. Навіть війна не змусила її полишити своє робоче місце і, відправивши дітей на захід України, вона продовжувала виходити з матеріалами для глядачів.

Марічка Падалко наприкінці 1990-х років пов'язала своє життя з журналістикою
Марічка Падалко показала, що їздить у справах звичайним громадським транспортом

Ну, а поки дикторка працювала у студії, її обранець, Єгор Соболєв, захищав Україну на Київщині. Він був одним з перших, хто зайшов у звільнений Ірпінь та навіть після своєї служби на півночі країни, пішов далі воювати на схід. З родиною він тепер бачиться дуже рідко, а до прихильників фактично і не виходить у соціальні мережі.

Втім, дружина не витримала розлуки і приїхала до обранця прямо на Донеччину. Шлях був не простий і зірка на подив обрала дуже простий транспорт. Їхала до чоловіка Марічка звичайним потягом. Свою поїздку ведуча показала у сторіз на своїй сторінці в Інстаграмі.

Марічка Падалко показала, що їздить у справах звичайним громадським транспортом

До речі, Падалко ніколи не хизувалася тим, чи є у її сім’ї власна машина. Навіть свій будинок дикторка тримає у таємниці. Щоправда, минулого року стало відомо, що у Соболєва з родиною з’явився новий об’єкт нерухомості. І це квартира на заході України. Раніше було відомо, що ведуча також мала чималий кредит кілька років тому. Також у подружжя є дача, на якій зараз знаменитість мусить поратися самотужки.

Нагадаємо, що у Марічки Падалко та Єгора Соболєва — трійко дітей, а у чоловіка ведучої є ще й старша дочка від попереднього шлюбу, яка змогла порозумітися з новою коханою тата.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини