“Я прямо кажу”: Даша Квіткова прокоментувала чутки про її нові стосунки з продюсером Таллером

Екс-дружина Микити Добриніна та відома українська блогерка Даша Квіткова днями опублікувала серію фотографій з українським продюсером Таллером. Дівчину запідозрили у нових стосунках.

На початку 2023 року Даша Квіткова офіційно оголосила про розлучення з чоловіком Микитою Дориніним. Прихильники не могли повірити, що така ідеальна, на перший погляд, пара може розірвати свій шлюб. Не дивлячись на розрив, екс-кохані продовжують підтримувати певний зв’язок для того, щоб спільно виховувати сина Лева.

Після розлучення Даша кардинально змінилася. Блогерка дуже сильно схудла і запустила власний курс для схуднення. Однак, зірка каже, що поради стосовно схуднення і правильного харчування роздаватиме не вона, а запрошені спеціалісти, яких дівчина попросила до співпраці.

Даша Квіткова прокоментувала стосунки з Таллером
Даша Квіткова прокоментувала стосунки з Таллером

Не забуває Квіткова ділитись коштовними подарунками від загадкових прихильників. Блогерці частенько надсилають квіти, дарують дорогу побутову техніку або нові гаджети і прихильники почали підозрювати, що у Квіткової з’вилися нові стосунки. Днями Даша опублікувала на своїй сторінці у соціальних мережах серію знімків з відомим українським продюсером Таллером.

Користувачі Мережі не забарилися та почали будувати власні теорії стосовно стосунків Даши та зіркового продюсера. В коментарях вони почали писати, що у блогерки дуже закоханий погляд і вони з Таллером точно будують стосунки. Однак, зірка не стала давати життя новим чутками про її стосунки і вирішила відповісти на такі припущення.

“Прямо кажу, що я не закохана в Женю і ми не разом”, – написала Квіткова.

Даша Квіткова прокоментувала стосунки з Таллером
Даша Квіткова прокоментувала стосунки з Таллером

Втім, прихильників це не зупинило і деякі злі язики продовжили написати, що це банальний хайп для того, щоб якомога сильніше розкрутити своїй курси для схуднення. На такі закиди від хейтерів Даша майже не реагує, а хвалить своїх відданих “прихильників” за те, що в них дуже хороша фантазія.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини