Екс-дружина 63-річного бізнесмена Ярославського Марія після розлучення показала вишуканий відпочинок

Відомий український олігарх Олександр Ярославський 16 років перебував у стосунках з Мариною Свентицькою. Днями пара оголосила про розлучення і Марина активно показує фото з відпочинку.

Марина Свентицька родом з міста Ізюм, Харківська область. Дівчина стала дружиною відомого українського бізнесмена Олександра Ярославського через 12 років спільного життя. Відомо, що пара познайомилась в 2004 році і різниця у віці становить цілих 29 років.

Декілька днів тому Марина оголосила про розлучення з відомим чоловіком яке, як виявилося, відбулося ще рік тому, але екс-кохана Ярославського не дуже засмучена з цього приводу і вже має змогу показати свій відпочинок без чоловіка. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала на якому курорті опинилася Свентицька.

Екс-дружина Олександра Ярославського розповіла про свій відпочинок
Екс-дружина Олександра Ярославського розповіла про свій відпочинок

На своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Інстаграм Марина опублікувала серію знімків з французького міста Біаріц. Дівчина зізнається, що подорожі – це не лише туристична зацікавленість, але й спосіб наповнити своє життя новими фарбами. Таким чином вона дізнається багато нового, знайомиться з іншими людьми, які можуть бути для неї цікавими

“Для мене це як ковток свіжого повітря”, – написала Марина.

До слова, про розлучення з чоловіком Марина вирішила розповісти у соціальних мережах 20 квітня. Причину зірка не назвала, але щиро подякувала екс-чоловікові за 16 щасливих років спільного життя. Марина додала, що вони залишаться люблячими батьками для своїх дітей і навіть розлучення, яке відбулося рік тому не стане на заваді виховуванню дітей у повній родині.

“Скдадно говорити про такі речі, але прийшов час про цн розповісти. Головне, що є наші прекрасні діти, для яких ми завжди залишимося люблячими батьками”, – написала Свентицька.

Марія Свентицька розповіла про розлучення з чоловіком
Марія Свентицька розповіла про розлучення з чоловіком

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини