Екс-підопічний Меладзе розповів, чому чоловік Брежнєвої замовчує війну в Україні: “Кожен робить свій вибір”

З початку повномасштабної війни в Україні відомий продюсер Костянтин Меладзе не висловився про події в країні, звідки родом його дружина. Тепер стало відомо, чому знаменитість насправді мовчить

24 лютого 2022 року стало переломною датою. Цей день докорінно змінив не лише життя кожного українця, але й вплинув на шоубізнес – як український, так і російський. Багато артистів з початком повномасштабної війни різко змінили свою думку, почали виступати на підтримку України або ж у “дуеті” з росією. Втім, не кожен відомий артист висловився публічно.

Так, вже понад рік відомий продюсер та чоловік української співачки Віри Брежнєвої Костянтин Меладзе замовчує події в країні, де народилась його обраниця. Знаменитість не з’являється на публіці, не виходить на зв’язок зі своїми шанувальниками у соціальних мережах. Чимало фанатів Меладзе розчарувались в артистові через його позицію, втім більшість і досі чекає на його слово.

Костянтин Меладзе мовчить про повномасштабну війну в Україні
Костянтин Меладзе мовчить про повномасштабну війну в Україні

Колишній підопічний відомого продюсера, переможець першого сезону вокального шоу “Голос країни” співак Іван Ганзера пояснив, чому Костянтин Меладзе й досі мовчить. Артист пригадав, що познайомився з відомим композитором і продюсером на зніманнях талант-шоу – чоловік Віри Брежнєвої тоді був суддею. Іван Ганзера зазначив, що не може погано відгукуватись про Меладзе, як про людину. Ба більше, співак зазначив, що для нього було честю мати змогу працювати разом із продюсером.

Втім, Іван Ганзера пояснив і те, чому, на його думку, Костянтин Меладзе й досі мовчить про те, яка трагедія відбувається на території України. Переможець “Голосу країни-1” зізнався, що все може бути банально – небажання втратити бізнес у росії.

“Ми ж прекрасно розуміємо, що якщо ти про росію, якщо в тебе є якісь інтереси там, будеш говорити погано, тобі відразу перекриють повітря, і те прекрасне життя, яке було до того, швидко закінчиться. Кожен робить свій вибір і відповідатиме за нього”, – пояснив свою думку Іван Ганзера.

Колишній підопічний пояснив, чому Меладзе мовчить про війну в Україні
Колишній підопічний пояснив, чому Меладзе мовчить про війну в Україні

Крім того, Іван Ганзера припустив, що продюсер може чекати завершення війни, аби обрати найзручнішу позицію, яка мінімально змінить його життя. Ще однією причиною, чому Костянтин Меладзе не висловлюється про повномасштабну війну, може бути той факт, що він не вважає себе українцем, тому й не бачить потреби говорити про вторгнення російської армії.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини