У мережі припустили, хто винен у черговому розлученні Володимира Остапчука: “Крістіна задовбала”

Володимир Остапчук пережив гучне розлучення. Його прихильники радо сприйняли нову обраницю та навіть припустили, що могло стати причиною розриву другого шлюбу.

Поки прихильники ще відходили від розриву шлюбу Володимира Остапчука з дружиною Оленою, ведучий сколихнув всіх новиною про своє чергове розлучення. На цей раз самотньою лишилася його молода дружина Христина Горняк, з якою він пробув 2 роки у серйозних стосунках.

Романтичні кадри Остапчука та його нової дівчини Полтавської вдома
У мережі припустили, хто винен у черговому розлученні Володимира Остапчука

Нині у знаменитості нова обраниця. Це юна блогерка Катя Полтавська. Дівчині всього 22 роки і вона просто полонила серце зірки. З нею він публікує ніжні романтичні світлини і з нею проводить кожну вільну хвилину. Цікаво, що цю обраницю шоумена його прихильники прийняли дуже добре. У коментарях під черговою спільною світлиною їй надсилають компліменти фанати чоловіка та дискутують на тему того, чому “не зрослося” з Катерининою попередницею.

  • “Думаю, що ця дівчина буде його дружиною до старості. Крістіна, мабуть, задовбала своїми перегонами: постійні вечірки, ресторани, закордони, відпочинки, бренди, будівництво і тд. Крістіні треба постійно було демонструвати життя!”
  • “Дівчина гарна, молода головне”
  • “Спочатку скептично поставилась до чергових новин, про чергові стосунки.
    Але мені здається, що поруч з такою юною, простою дівчиною Володимир почуває себе справжнім, турботливим чоловіком”
  • “Така природня дівчина”

Сам же Володимир ретельно приховував свої нові стосунки та лише натяками намагався розповісти про те, що його серце зараз зайнято. Та від допитливих фанатів нічого не можливо зберегти у секреті і згодом шоумен таки зізнався.

Нагадаємо, що у Володимира Остапчука є двійко дітей від першого шлюбу, з якими він намагається налагодити спілкування.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини